Speltips: UFC i London

UFC har tagit sig till London och i huvudmatchen ställs Fabricio Werdum mot ryssen Alexander Volkov. En hyffsat intressant match på förhand men den kan lika gärna sluta jättetråkigt med avvaktande fighters.

Werdum har hunnit bli 40 år gammal och har hunnit med att vara UFC mästare men framförallt har han vunnit över Fedor Emelianenko. Han kommer att gå till historien som en av de bästa i tungviktarna.

Werdum har en grym BJJ och hamnar matchen på marken brukar det sluta med en submission till Werdum. Han är lika bra från rygg som från topp så Volkov vill inte ha Wrdum på marken.

Brassen Werdum har på äldre dagar också blivit bra stående. Han har en del fina sparkar och hans boxning har utvecklats mycket. Han är en komplett fighter som skulle behöva en revansch på Miocic det närmaste året och det tror jag han får.

Volkov den. Han är en stor ryss som är tuff. Han höll till i bellator och M1 innan han kom till UFC. Volkov har ett bra stående, han är teknisk och hans välplacerade slag kan avsluta vem som helst. Senast avslutade han Struve via TKO. Volkov har en bra räckvidd och han använder sig bra utav den.

På marken är han inte lika bra och hamnar han där med Werdum är det nog godnatt. Han kan även vara allt för avvaktande och det ger inga pluspoäng hos domarna. Nedtagningsförsvaret är okej men inte mer än så. Han har åldern på sin sida och är bara 29 år gammal men det borde inte räcka till här.

Werdum har rutinen och är duktig på allt. Stående kommer han kunna mäta sig med Volkov och i clinch där jag antar att en stor del av matchen kommer at utspela sig har han övertaget. Det som talar eot är åldern och med åldern brukar förmågan att ta emot hårda slag bli sämre. Jag tror ändå att Werdum vinner detta. Han är vass i clinch och även på distans. Han är just nu den bättre fightern.

Spelet bli alltså Werdum att vina med 5 units till oddset 1.51 hos Pinnacle






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt