Speltips: Bellator-Tungviktsturnering

Ja förra galan blev ju en stor besvikelse visst satt bloggspelet men det var nästan det ena som satt, annars var det rött överallt. Men nya tag den här veckan med flera galor. Det här inlägget kommer att fokusera å Bellator som går i natt med sin tungviktsturnering, ikväll är det Nelson Mitrione. Men vi har också Cage 42 imorgon, ACB idag och UFC på söndag.

Tillbaka till dagens spel då, där jag faktiskt har två spel i samma match.

Nelson-Mitrione över 1.5 1.69 Betsafe 3u och Mitrione att vinna via domslut 4.5 också det på Betsafe 0.5u

Då var det dags för den andra matchningen i Bellators tungviktsturnering. Denna gång är det Roy Nelson som ställs mot Matt Mitrione. Det är tå herrar som varit med länge och faktiskt mötts en gång tidigare. Det var i UFC och i finalen av TUF 16. Den gången vann Nelson via TKO.

Nu har Nelson hunnit bli 41 år gammal. Han är känd för att kunna ta mycket stryk och har bara blivit stoppad två gånger under hans karriär och det av Mark Hunt och Andrei Arlovski. Nelson är duktig och har en riktigt bra BJJ. Hans stående är kanske inte det mest tekniska men han har haft en väldig kraft i sina slag och pressar alltid sina motståndare. Han gillar att stå i fickan och ha bägge fötterna i mattan för att generera så mycket kraft som möjligt. Tidigare har han varit lite oförsiktigt i sin defensiv eftersom han kunnat ta så mycket stryk men nu verkar Roy ha insett sin ålder och har börjat använda sig mer av sin fina brottning och grappling. Men även i brottningen börjar Nelsons ålder märkas av.

Mitrione då, han är ingen duvunge han heller med sina 39 år. Men han började med MMA senare än Nelson och hans ålder märks inte av lika väl. Innan MMAn höll Mitrione på med amerikansk fotboll där han tog sig hela vägen till NFL.

Mitirone har ett fint stående och är väldigt teknisk. Han har ett fint fotarbete och han har jobbat mycket på sina feints. Utöver detta har han ordentlig kraft i sina slag och han knockade Fedor i sin senaste match. Dessutom har han Henri Hooft som sin tränare som nog är den bästa coachen stående just nu. Mitrione har en bra defensiv brottning. Hans rörelse gör det svårt att t ned honom och i clinch jobbar han bra med underhooks och trycker ifrån höften motståndaren.

Mitrione känns helt enkelt piggare och har inte tagit lika mycket stryk i sin karriär. Visst han blev droppad av Fedor sist och har ibland en tendens att bli träffad av sina motståndares höger. Men Nelson har inte samma kraft i sina slag längre och Nelsons rörelse blir allt långsammare. Jag har svårt att se någon bli avslutad här och jag tror att Mitrione kommer att vinna via domslut. Nelson är svår att avsluta






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt