Speltips: UFN 125- Högoddsare

Ny vecka och dags för en ny gala. Det fanns en tid då man fick vänta länge på UFC galorna så är inte fallet nu…

Nu är det alltså dags för UFC Fight Night 125 och huvudmatchen är mellan Lyoto Machida och Eryk Anders. En match som inte känns jättelockande. Machida känns tyvärr slut. Han har blivit stoppad tre gånger i rad. Nu senast mor Derek Brunson. Den här matchen kommer rätt tätt inpå senaste knockouten och brassen har inte fått särskilt mycket tid till återhämtning. Jag fruktar ännu en knockoutförlust för Machida här.

Men det är egentligen inte den matchen det här inlägget ska fokuserar på utan det blir istället matchningen mellan Marcelo Golm och Timothy Johnson i tungviktsdivisionen.

Timothy Johnson tror jag att jag skrivit om här tidigare. Han är 32 år gammal och kanske inte allt för upphetsande att titta på. Hans stående är inte det bästa men helt okej och han har en bra brottning. Han har också erfarenhet i UFC och har mött några bra motståndare i Rosholt, Tybura och Volkov. Han är 3-3 i UFC och kommer från en förlust mot Junior Albini en match han förlorade via TKO i första ronden.

Johnsons nyckel till seger är hans brottning. Han är bra på att clincha och trötta ut motståndare. Hans nedtagningar är också de bra. Innan UFC hade han några avslut men i UFC har han bara avslutat en motståndare.

Marcelo Golm då han är väldigt oprövad, lite som Johnsons föra motståndare Albini. Golm har bara gått en match i UFC mot dansken Christian Colombo. Golm vann matchen på submission i första ronden men Colombo är verkligen inte bra och håller inte UFC klass. Alla Golms matcher har avslutats i första ronden. Men motståndarna han har mött har alla förlorat fler matcher än de vunnit och har knappt gått några matcher alls.

Så jag vet inte riktigt hur Golms kondition är men jag tvivlar på att han hänger med Johnson i efter första ronden. Så Golms hopp är att avsluta matchen i första ronden.

Jag kommer att spela Johnson att vinna matchen via domslut detta gör jag med 0.5 u till oddset 5.0 på bet365.

Jag tror att Johnson kommer att använda sin brottning och trötta ut Golm redan i första ronden. Men Johnson är ingen avslutare utan mer en grinder. 5.0 på en domslutsseger är alltför lockande för mig.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt