Speltips: UFC-Vändningen?

Det vill sig inte just nu. Ingenting jag rör sitter men jag kämpar på och vändningen kommer snart. Har ett på förhand fint spel till den här galan också.

Pettis-poirier 1 1.91 3u Pinnacle

Anthony Pettis är tillbka i buren igen. Förra matchen mötte han Jim Miller och vann via ett domslut. Det var också en match där han var tillbaka i lättvikten igen efter en kortare stint i fjädervikten. Det är just i lättvikten han hör hemma. I lättvikten är han rörlig och har bra kondition. I Fjädervikten blev konditionen lidande och även hans rörelse. Pettis tillhör toppskiktet i lättikten. Han har ett bra stående men är också bra p marken. Stående så kan han stå både i ortodox och southpaw. Han brukar variera sig beroende på vilken stance hans motståndare har. Detta för att ha tillgång till en öppen sida. Poirier är southpaw då lär vi får se Pettis i ortodox. Pettis är när han är som bäst svår att läsa. Han visar inte sina tekniker utan gömmer slagen och sparkarna på ett bra sätt.

På marken är han farlig. Pettis har fina submissionvister tidigare och är bra både från botten och topp.

I övrigt är Pettis en smart utövare och har blivit smartare med åren. Han använder sin fina teknik både på marken och stående för att vinn matcher och blir sälla inblandad i brawls.

Poirier då. Han är i motsats till Pettis en kille som kör fullt ös. Visst han har en fin teknik och är duktig. Men han tappar ofta fattningen och börjar brawla. Det märkte vi senast när han mötte Alvarez. Han har kraft i sina slag och det finns alltid risk för att han knockar sina motståndare. Men i och med att han gillar att stå i fickan och svinga har han fått ta emot en hel del stryk. Han har haft lite problem med sin haka och bli omskakad ofta i sina matcher. Poirier skulle tjäna på att vara mer avvaktande och använda sig mer utav sin teknik stående.

På marken är han enligt mig inte på samma nivå som Pettis. Visst i början av sin UFC karriär vann han en del matcher via submission och han har bland annat en imponerande submissionseger över nuvarande fjäderviktsmästaren Holloway. Men Holloway var ung och oerfaren.

Jag tror att matchen kan bli lite avvaktande i början men när Pettis börjar träffa med sparkar och slag från distans kommer Dustin bli för vild. Det kommer att finnas öppningar för Pettis att träffa. Blir Dustin för vild kommer Pettis avsluta honom via knockout.

Spelet blir således Anthony Pettis att vinna just nu ger det 1.91 hos pinnacle. Det är jag nöjd med då jag ger Pettis 55% chans att vinna matchen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt