Speltips: UFN 112-Dags igen

Galorna är varje helg är i juni och senaste slutade med vinst igen skönt. Nu är det dags för ännu en gala och det är lika bra att ta det här spelet redan nu, då jag tror att det kommer att sjunka.

Lee-Chiesa 1 1.85 Pinnacle 3u

Det här är en match mellan två duktiga killar. Bägge är stabila och har verkligen utvecklats och fortsätter att göra så match efter match. Vi tar och börjar med Lee här.

Lee är ung med sina 24 år men han har trots sin ringa ålder hunnit med att gå 17 matcher, 15 av dessa har slutat med seger. Han är en duktig atlet och har bra teknisk boxning ingen speciell kraft dock, men fin teknik. Han har även ett bra markgame och BJJ. Sju av hans segrar har kommit via submission. Lee har även vunnit fyra matcher i rad senast över Trinaldo som är duktig och rutinerad. Lee kan hålla ett högt tempo och är snabb. Hans stående har utvecklats mycket och är bra både i fickan och utanför. Hans nedtagningar är bra och på marken är han aktiv. Hamnar Lee på topp är han bra på att passera och han har fina submissions.

Chiesa då, han har hunnit bli 29 år. Chiesa slog igenom i TUF 15 som han vann över Al Iaquinta. Sedan dess har han gått åtta matcher i UFC där han vunnit sex. De två förlusterna han har är mot duktiga rutinerade fighters i Masvidal och Lauzon. Chiesa är en bra brottare med bra strypningar. Han är bra på att få ned sina motståndare och även att hålla toppkontroll. Han har också en bra GNP. Han är inte lika aktiv som Lee och kan inte hålla samma hastighet varken stående eller på mattan. Stående är han eligt mig inte alls lika bra som Lee. Chiesa har ingen teknik och ser slarvig ut. Han har sin brottningsbakgrund och det är den han förlitar sig på. Hålls matchen stående kommer Chiesa att få problem och enligt mig finns det en stor risk för att matchen utspelar sig stående då Lee även han har en bra brottning och bra nedtagningsförsvar.

Enligt mig har Lee fler vapen. Han har en fin teknik stående och är snabb. Hans nedtagningsförsvar är bra och likaså hans kondition. Han lyckades även reta upp Chiesa på en presskonferens för ett tag sedan och det brukar inte båda gott. Titta bara på McGregor som ofta lyckas reta upp sina motståndare innan matcherna så att de gör misstag under matchen. För Chiesas del gäller det att få ned Lee och försöka att stryp ut honom men jag tror att det kommer att bli svårt. Chiesa kommer att få jobba hårt för sina nedtagningar och jag tycker att Lee har en bättre kondition.

Om vi ska sammanfatta det hela är Lee enlig mig bättre. Han har fler vapen och har redan lyckats at reta upp Chiesa. Chiesa är inte särskilt bra stående och får han inte igång sin boxning kommer han verkligen inte att lyckas med att få ned Lee, vilket är hans enda sätt att vinna. Lee å andra sidan har en bra boxning och matchen börjar som bekant stående. Han är snabb och har bra försvar. Jag tror att han kommer att lyckas trötta ut Chiesa för att sedan ta ned honom och avsluta honom med en submission antingen i fjärde eller femte ronden.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt