Speltips: UFN 111- En dubbel

Då var man tillbaka från semestern och det är dags för ett inlägg. Helgens gala utspelar sig i Singapore vilket betyder att galan kommer att börja redan på morgonen svensk tid. Det finns många intressanta matcher på kortet men själva kortet känns lite bortglömt. Spelet blir en Dubbel: Jon Tuck + över 2.5 i Saffiedine vs Dos Anjos.

Jag tar och börjar med Saffiedine vs Dos Anjos. Det är en match mellan två killar som båda är i behov av en seger. Dos Anjos var tidigare mästare i lättvikt men förlorade titeln mot Alvarez och han förlorade även matchen efter mot Tony Ferguson. Nu har han gått upp en division till weltervikt. Dos Anjos duktig han har ett bra stående men även ett bra markgame. Han har dock inte sett riktigt lika bra ut sedan USADA kom in i bilden och gör regelbundna dopningskontroller.

Saffiedine är också han riktigt bra, speciellt hans stående. Han är en bra kickboxare som är duktig på att undvika att ta stryk. Saffiedine har också bra nedtagningsförsvar. Hans största svaghet är att han blir för passiv. Han är väldigt kalkylerad och håller inne mycket vilket gör att motståndarna upplevs som de är mer aggressiva och ofta får mer poäng av domarna. Det är också detta som gjort att han förlorat en del matcher i UFC, tre stycken har det blivit. Alla förluster har varit mot väldigt tufft motstånd, det ska sägas. Saffiedine är svår att avsluta och det är bara Mac Donald som har lyckats. Han är heller ingen avslutare av rang. Denna match bara skriker över för mig.

Då går vi vidare till Tuck vs Gomi. Även här är bägge killarna i stort behov av en seger. Gomi är en riktig legend som dock har sett sina bästa år. Han är 38 år gammal och har tre raka förluster alla via TKO. Hans förmåga att ta slag har försämrats kraftigt. Han har varit duktig men just nu känns det bara som det är dags för pension. Han har inget som talar för honom.

Tuck har förlorat två raka matcher via delat domslut. Det har känts som att han gett bort matcherna. Tuck är just nu en bättre fighter. Hans stående är relativt bra och han har kraft i slagen vilket är förödande för Gomi. Han har även en bra BJJ. För mig känns det som att Tuck just nu har mer att ge. Han har trots förluster sett helt ok ut. Han har inte heller tagit lika mycket stryk som Gomi gjort. Jag tror på avslut för Tuck och hoppas att Gomi pensionerar sig efter denna match.

Dubbeln ger 1.86 hos bet365 och jag satsar 3 u






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt