Speltips: Bragden i Veszprem?

Helgens absoluta handbollshöjdpunkt hittar vi i Ungern där Skjern ska försöka fullborda bragden, ja det är fan mer eller mindre än bragd att ett lag från en stad med ca 7000 invånare i Danmark utan stora oljefinansiärer slå ut ett av de rikaste lagen i världen.

Champions League

Veszprem - Skjern, spelstopp 31/3 17:30

Första mötet var en uppvisning i hur mycket man kan uppnå med en rejäl vilja och tro på sitt eget spel. Skjern spelade väldigt bra försvar/målvaktsspel och tryckte i precis alla lägen vilket gav rejält utdelning. Matchen slutade 32-25 till danskarna och ingen kunde ana att man nu åker ner till Veszprem med alla möjligheter i världen att faktiskt ta sig ett steg närmare Final Four i Köln.

För att förstå digniteten i Skjerns seger för 1 vecka sedan så har samtliga spelare och ledare fått ett klassiskt löneavdrag för resten av våren vilket innebär att de vanliga lönerna är bortblåsta och kvar står samtliga med minimilön, nu drabbar det kanske ingen fattig men det är ett statement som jag aldrig sett tidigare inom handbollen.

Veszprem är kända för sin smått galna publik och man lär behöva den här. Det kommer koka i det här returmötet och även om Skjern har en väldigt bra förstasexa så tror jag man kommer darra rejält här då det är ett ungt lag i stora delar som inte alls spelat matcher av den här betydelsen eller med någon liknande inramning.

Jag tror vi kommer få se en match där Veszprem rycker upp sig, sätter gasen i botten med sitt superlag som man ändå har och sen så ångar man bara på. För även om man förlorade första med 7 så kommer det vara ett helt annat lag här. Bristen på rutin kommer även lysa igenom när vi kommer till läget att Skjern ska bara börja spela lite på klockan, för dit kommer vi att komma vare sig Skjern vill det eller inte.

Enligt mig så kommer utinen vara avgörande här tillsammans med hemmafördelen och tyvärr för Skjerns del så kommer det räcka hela vägen.

Jag väljer att spela 3/5 units på Veszprem -7.0 @ 1.90 hos Pinnacle.

35-25, ni vet var ni läste slutresultatet först.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt