Speltips: Maxspel i La Paz!

Gårdagens spela på Boca Juniors +0 gick mindre bra. riBer tog ledningen med 0-1 tidigt på en mycket tveksam straff och efter att Boca sedan tryckt på med bland annat boll i virket så kontrade "Miljonärerna" in 0-2 med kvarten kvar och då var det och adjö. Idag är vi åter tillbaka till Sydamerikas Champions League, Copa Libertadores!

Copa Libertadores

The Strongest - Penarol, spelstopp 15/3 23:15

Det är öppningsmatch i Grupp C för de båda lagen som även innehåller Libertad och Atletico Tucuman. En rätt så svag grupp på förhand där dagens två lag nog får hållas som favoriter att ta sig vidare även om Libertad tog en lite överraskande seger i Argentina tidigare i veckan.

The Strongest är som namnet tyder ett av Sydamerikas bästa lag på hemmaplan, mycket på grund av att man spelar i La Paz och på arenan Avenida Saavedra som ligger ca 3600 meter över havet vilket gör att många lag som inte är vana vid höjden blir oerhört trötta framåt 2:a halvlek kombinerat med att bollen beter sig väldigt annorlunda vid skott och inlägg.

Det är en väldigt intressant match på så sätt att bortalagen ofta parkerar bussen från minut 1 i La Paz men jag tror inte det blir lika enkelt idag. The Strongest har knallform och är det bästa laget i Bolivia just nu. Penarol har lika bra form dem och är det bästa laget i Uruguay, att de skulle åka upp och bara parkera utan någon som helst fundering på att anfalla tror jag inte händer, speciellt då man har lite avbräck i backlinjen.

Förväntade startelvor ser ut som följande enligt Fox Sports Argentina:

Med en rätt så svag backlinje för dagen så tror jag The Strongest gör mål tidigt och sedan blir det vilda västern resterande minuter där Penarol är mer än kapabla till att göra mål. En liten referens kan vara att för nästan på dagen exakt 1 år sedan så mötte man Jorge Wilstermann från Bolivia som just då var ett av de bättre lagen i Bolivia, den matchen slutade 6-2 till hemmalaget och även om jag inte ska sticka ut hakan och säga att jag tror det blir 8 mål här så kommer jag ihåg matchbilden som väldigt böljande och det räknar jag med att vi får se här ikväll också.

Jag väljer att maxa över 2.5 här mycket på grund av att jag tror Penarol har bättre chans att göra mål än vad folk tror även om Maxi Rodriguez ställs över samtidigt som det inte alls är omöjligt att The Strongest gör 3 mål själva.

5/5 units på Över 2.5 @ 1.89 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt