Speltips: Handboll från Danmark!

För första gången i den här bloggens historia så beger vi oss till Danmark och 888ligaen. Under onsdagskvällen så spelas det 3 matcher varav jag tycker mig hittat ett intressant överspel.

888ligaen

Aalborg - Skjern, spelstopp 21/2 19:30

Aalborg spelade inte något match i ligan i helgen utan hade ett tufft möte mot giganten THW Kiel i Champions League. Kiel ryckte tidigt åt sig några bollars marginal och när sedan Landin spikade igen så var det tack och godnatt, matchen slutade 20-27.

Skjern avfärdade väldigt enkelt Arhus på hemmaplan och hade man inte roterat rejält i början av 2:a halvlek så hade det blivit vinst med 10, men nu blev det som det blev och slutresultatet skrevs till 32-27.

Aalborg och Skjern är 2 av de mest tempostarka lagen i hela Danmark där båda bygger sina spel på snabba avkast och att verkligen ge varje andrafas en chans. Aalborg lever också mycket på sin målvakt Mikael Aggerfors som tidigare var i Alingsås HK. Nu vaktade "Agge" målet mot Kiel i 60 minuter och då man har en sista livlina i Champions League till helgen nere i Slovenien så är jag 95% säker på att Sören Pedersen kommer vakta kassen, han är inte alls dålig och kommer från Skjern men det är stor skillnad mot Aggerfors. I Skjerns fall tror jag man delar på ansvaret då Emil inte stod någonting mot Arhus.

Det här ser jag som en klassisk 58-60 måls match, Aggerfors är ett stort avbräck men samtidigt är man så pass bra framåt att det ändå kommer bli en tät match. Skjern roterade som sagt mer än vanligt senast och det gör att den offensiva kraften kommer man kunna använda sig av även i den här matchen utan att riskera slitna spelare till helgen då man åker till Ukraina för mötet med Motor om en plats i CL-slutspelet.

Jag väljer att spela 4/5 units på Över 54.5 @ 1.78 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt