Speltips: OV Helsingborg - Redbergslids IK

En väldigt viktig match i Handbollsligan står på schemat ikväll där hemmalaget nu halkat ner till en sista plats och har all press på sig.

Handbollsligan

OV Helsingborg - Redbergslids IK, spelstopp 19/2 19:00

Det är ett pressat OV Helsingborg inför dagens match eftersom Karlskrona igår hemmaslog Ricoh så innebär det att nykomligen OV ligger sist med 3 vinster och 22 förluster, 1 poäng upp till kvalplats.

Redbergslid tuffar på bra på en 5:e plats och deras mål kommer bli att ta någon placering till för att få ett så bra utgångsläge som möjligt inför slutspelet.

Helsingborg har det tufft, 11 raka förluster sedan senaste vinsten som var just på hemmaplan mot IK Sävehof. En stor del till varför man haft så svårt att ta poäng är skadeläget där vi hittar ett gäng nyckelspelare som Oskar Hansson, David Florander, Andreas Thynell och nu senast så skadade sig Linus Nileskog på träning i lördags och det kan vara en korsbandsskada vilket kan innebär att Linus missar resten av säsongen.

Här pratar vi främst bortfall från det offensiva spelet och även om man senast gjorde 27 mål borta mot IK Sävehof i en väldigt konstig match så har målproduktionen på senare varit väldigt svag. Kollar vi på de 5 senaste hemmamatcherna så har man ett målsnitt på 21.2 gjorda mål per match och inte i någon match har man gjort över 25 mål mot Kristianstad, Guif, Malmö, Lugi och senast Ricoh. Redbergslid gör desto mer mål men man släpper in väldigt få och faktum är att man just nu är det laget i ligan som släppt in nästminst mål på bortaplan, bara 3 mål fler än Lugi som toppar den statistiken. Dessa sifforna är inte 100% korrekta då det är lite olika spelade matcher på bortaplan men snittet blir ändå 26 insläppta per match under bortaspelet så ni får ändå en idé om hur spelet sett ut.

Nu möter man jumbon som har stora problem i anfallsspelet och som spelar med ett rätt dåligt tempo och jag har svårt att se Redbergslid dra upp något på egen hand då det kommer fler matcher framöver i ett intensivt matchande som är betydligt svårare än kvällens uppgift. Jag väljer att spela:

3/5 units på Under 55.5 @ 1.81 hos Pinnacle.

3/5 units på OV Helsingborg Under 24.5 @ 1.95 hos bet365.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt