Speltips: Ystads IF HF - Guif

Det blev gröna siffror igår efter att Bajen tillslut kom upp i nivå i den 2:a halvleken, väldigt nära 2/2 men grönt är grönt. Idag är det bara en match i Handbollsligan, en match som blev framflyttad från tidigare i veckan p.g.a magsjuka i hemmalaget.

Handbollsligan

Ystads IF HF - Guif, spelstopp 9/2 19:00

En intressant mathc på förhand där det är 2 lag med helt motsatt form. Ystad har 4 raka matcher utan vinst men vad som bör tilläggas är att man mött Lugi, Malmö, Kristianstad och Alingsås vilket just nu är lagen som ligger 1:a, 2:a, 3:a och såklart 4:a. Guif däremot har inte förlorat på 6 raka matcher och har 5 vinster och 1 oavgjord, motståndet har varierat kraftigt men insatserna har ändå varit riktigt bra.

Den här matchen skulle spelats i tisdags men Ystad skickade en förfrågan till Guif om att skjuta på matchen till idag då man hade hela 12 spelare magsjuka, antagligen en matförgiftning och Guif gick mycket sportsligt med på att flytta matchen till idag, stort!

Ystad är normalt ett av seriens bästa hemmalag men med en magsjuka i bagaget som gör att inte alla spelare är 100% så sänks prestationsnivån ett par %. Den andra faktorn är att man spelar igen på söndag borta mot Ricoh och enligt tränare Hallbäck så kommer det roteras rejält i båda matcherna för att hålla så många som möjligt fräscha. Den sista faktorn till varför ett spel på Ystad idag inte är att föredra är att storstjärnan Kim Andersson har fortsatt problem med en axel. Jag vet ännu inte om han kommer spela eller inte men han kommer inte vara 100 och det påverkar detta unga lag väldigt mycket.

Guif har knallform och när Ystad har diverse olika problem och skavanker här så finns det inget annat i min bok än att gå på Eskilstuna-gubbarna.

Jag väljer att spela 3/5 units på Guif +1.5 @ 1.82 hos NordicBet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt