Speltips: IFK Kristianstad - Hammarby IF

Gårdagens inlägg + spel summeras som iskalla. Veszprem hade mer eller mindre odinarie lag och kunde inte besegra THW Kiel som var utan bland annat Toft Hansen och Duvnjak och faktum är att den gode Ljubomir Vranjes har en del att jobba på. Nog om det, ikväll är det enbart 1 match i Handbollsligan och den hittar vi i "Arenan".

Handbollsligan

IFK Kristianstad - Hammarby IF, spelstopp 8/2 19:00

Att Kristianstad toppar tabellen i överlägsen stil känns knappt värt att nämna. Senast hade man dock stora problem borta mot HIF Karlskrona och låg under i halvtid med 17-14 efter en katastrofal inledning där det som värst var 12-5 till jumbon från Blekinge. Man tog tag i det mer i 2:a halvlek och vände då på steken sista 10 och Albin Lagergren satte segermålet med några sekunder kvar.

Bajen är ett av lagen som har tveklöst bäst form just nu, 3 raka mot Alingsås, Ricoh och nu senast Malmö. Just matchen mot Malmö var riktigt stabil, det blev 31-26 och den stora förändringen jämfört med hur det såg ut ett tag i höstas är att anfallsspelet ser riktigt bra ut i stora stunder samt att man blivit av med stora downperioder under matcherna.

Till att börja med så spelar IFK Kristianstad en väldigt viktig match mot Nantes på hemmaplan i Champions League på lördag så spelschemat är tufft just nu vilket gör att vi kommer få se en stor rotation likt mot HIF Karlskrona. Vi bör också lägga till att de båda M9:orna Helge Freiman och Olafur Gudmundsson inte kommer till spel och kan faktiskt t.o.m missa lördagens match.

Bajens gameplan kommer att bli det vanliga, ett rätt så högt och aggressivt försvar och sedan kontra för allt som går alternativt komma i bra fart i en 2:a fas. Kristianstad kommer vinna den här matchen med största sannolikhet men som det känns just nu med all rotation så kommer det återigen bli ett väldigt slappt försvarsspel och med ett Bajen som har ett av de mest fungerande anfallsspelen i Sverige just nu så kan detta bli målrikt.

Väljer att spela 2 spel här, tänkte först plocka Bajen Över 24.5 men när jag såg att Båda lagen gör 25 gav hela 2.35 så finns det inget att tveka om då chansen att Kristianstad gör 25 mål är väldigt väldigt stor.

3/5 units på Över 53.5 @ 1.88 hos Pinnacle.

3/5 units på Båda lagen gör 25 mål @ 2.35 hos bet365.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt