Speltips: Handboll , Bombmatta!

Det var några dagar sedan senast men fick idag lite tid att skriva ett inlägg igen. Onsdagar är som bekant en riktigt handbollsdag och även om det inte riktigt är lika många matcher idag som vanligt så finns det mycket kul att grotta ner sig i.

Champions League

Meshkov Brest - Aalborg, spelstopp 7/2 18:00

Väldigt viktig match i kampen om den sista slutspelsplatsen i Grupp B. Meshkov Brest är ett erkännt starkt hemmalag som verkligen kan slå vilket lag som helst när det klaffar medan Aalborg verkligen gjort det bra under dessa 10 matcher men har haft otur/orutin och förlorat med en del uddamål.

Jag såg Brest i förra veckan när man spelade 25-25 hemma mot de regerande Champions League mästarna Vardar Skopje i SEHA-Liga, man hade ledningen i stora delar av matchen men Vardar kom tillbaka mycket genom Luka Cindric och det blev tillslut delade poäng. Här tror jag Meshkov Brest vinner med 3+ mål mycket genom sin rutin i dessa sammanhang då man spelar Champions League år efter år och utan att sväva iväg för mycket så vet alla av erfarenhet att en viktig match i Öst är väldigt svår att vinna..

3/5 units på Meshkov Brest -2.5 @ 1.95 hos bet365.

---------

Handbollsligan

OV Helsingborg - Ricoh HK, spelstopp 7/2 19:00

Det blir lite kortare kring matcherna i Handbollsligan men här är det så att Ricoh spelar stundtals rätt bra medan OV har det tufft och detta främst på grund av att man har dragit på sig mycket skador som redan gör ett sämre lag uselt. I senaste bortamatchen mot Sävehof så hade man ledningen i cirka 40-45 minuter för att sista 9 inte göra ett enda spelmål och därför förlorades matchen med 27-21. Lyckas Ricoh hålla ihop det någorlunda här så bör man vinna klart.

3/5 units på Ricoh HK -0.5 @ 1.76 hos MrGreen

---------

Handbollsligan

Lugi HF - HK Malmö, spelstopp 7/2 19:00

En total på 49.5 köper jag väldigt sällan i herrhandboll och än mindre efter Lugis sätt att spela efter EM-uppehållet, 57 respektive 62 mål i matcherna mot Ystads IF HF och IFK Skövde samtidigt som Malmö spelade 31-26 borta mot Bajen i måndags. Samtidigt håller jag Malmö som knappa favoriter på bortaplan i detta skånederby och med de nuvarande priserna så finns det inget att tveka på.

4/5 units på HK Malmö -0.5 @ 2.21 hos NordicBet.

4/5 units på Över 49.5 @ 1.85 hos Pinnacle.

---------

Handbollsligan

IK Sävehof - Redbergslids IK, spelstopp 7/2 19:45

Sävehof är genomusla för tillfället och det finns ingenting som tyder på att det ska vändas inom kort nu när Jonas Larholm dessutom missar resten av grundserien. Redbergslid är ett riktigt stabilt gäng som sällan förlorar, det är derby och Sävehof har dessutom nyss bytt tränare och så får vi 2.55 på RIK? Taget alla dagar i veckan säger jag.

4/5 units på Redbergslids IK -0.5 @ 2.55 hos Bet365.

---------

Champions League

THW Kiel - Veszprem, spelstopp 7/2 19:30

Stormöte och ser man till enbart handbollskvalité så har vi här dagens absoluta höjdpunkt. Veszprem har "bara" 6 av 10 vinster men jag håller ändå Vranjes gubbar som top 3 bäst i världen för så bra är man, kanske lite framtunga och släpper ibland in för mycket mål men det brukar kompenseras framåt.

Kiel är inte vad man har varit men har ändå gjort det relativt bra utan Domagoj Duvnjak under hösten här. Nu hade man förväntat sig att Domagoj skulle varit tillbaka till kvällens viktiga match men det är han inte då han återigen skadade sig under EM-slutspelet i Kroatien, lägger vi därtill att Toft Hansen också saknas så blir det väldigt tufft för Kiel. Oddset har droppat en del på Veszprem men det finns fortfarande fint värde enligt mig, hade man varit tidig så hade insatsen blivit högre än så här.

3/5 units på Veszprem -0.5 @ 1.88 hos Coolbet.

---------

Det var allt för idag, på återhörande!

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt