Speltips: EM 2018 - Dag 1

Då är det fredag och EM kickar igång nere i Kroatien. Ska försöka skriva en text till varje dag med alla mina spel under mästerskapets gång, jag lovar inget men det är målsättningen.

EM 2018

Dag 1 - Spelstopp 12/1 18:15

Om vi börjar med Sverige - Island så finns det en del intressanta spelarspecialer. Olafur Gudmundsson har varit riktigt bra under hela säsongen och även i genrepet där man mötte Tyskland x2, det som innan var en duo med Palmarsson och Gudjun Valur Sigurdsson verkar nu mera vara en trio där Gudmundsson är med och drar lasset för Island. Kollar vi till Sverige så tror jag inte alls mycket på Jacobsson i det här mästerskapet, han har gått ner sig något enormt i IK Sävehof och man kunde tydligt se i landskamperna mot Ungern att han inte har självförtroendet som behövs för att prestera i ett EM vilket gör att Albin Lagergren som såg mer hungrig ut kommer få mer speltid. Annars för Sveriges del så kommer Jim Gottfridsson att dra ett väldigt stort lass och att han ska mer mål än Jerry Tollbring känns bra. Tollbring har haft lite problem med speltid i Rhein-Neckar Löwen och bör dessutom inte ta straffarna till en början utan det gör kapten Niklas Ekberg.

3/5 units på Albin Lagergren Över 2.5 @ 1.95 hos NordicBet.

3/5 units på Olafur Gudmundsson Över 3.5 @ 2.10 hos Unibet.

3/5 units på Johan Jakobsson Under 2.5 @ 1.90 hos Unibet.

3/5 units på Jim Gottfridsson gör fler mål än Jerry Tollbring @ 2.00 hos Unibet.

Jag avstår spel helt i Vitryssland - Österrike då det är väldigt svårt att veta var man har Österrike för tillfället.

Dag 1 - Spelstopp 12/1 20:30

Matchen mellan Frankrike - Norge som för övrigt är en repris på förra årets VM-Final kommer såklart bli oerhört sevärd. Jag tror det blir likt finalen en väldigt målglad och tempostark match där det svänger i 60 minuter. Lagen möttes i den klassiska förturneringen Golden League i Frankrike för några dagar sedan och då vann Frankrike med 32-27, värt att notera är att superstjärnan Sander Sagosen då inte var med på grund av sjukdom. Han var sedan tillbaka mot Danmark och gjorde där 8 mål. Att Sagosen ska göra 5+ mål här ser jag som väldigt troligt då han alltid tar mycket skott och säkert vill inleda turneringen på bästa möjliga sätt. Hittar också en löjlig lina på Christian O'Sullivan som ser stekhet ut för dagen, gjorde bland annat 5 i vinstmatchen mot Danmark.

4/5 units på Över 56.5 @ 1.99 hos Pinnacle.

3/5 units på Sander Sagosen Över 4.5 @ 1.72 hos Nordicbet.

4/5 units på Christian O'Sullivan Över 1.5 @ 2.00 hos Unibet.

I den sista matchen för dagen och enligt mig den roligaste ställs värdnationen Kroatien mot den bittra rivalen Serbien. Serberna är knepiga, man spelar ofta strålande handboll i 40-45 minuter men har alltid dippar som gör att det tillslut blir förlust med ett par bollar. Jag tror dock inte man blir överkörda här utan det är heder och man kämpar till sista sekunden. Petar Nenadic tror jag tar befälet direkt för Serbien, han vet om att det behövs en rejäl prestation från hans sida om det ska finnas chans på poäng.

3/5 units på Serbien +5.5 @ 1.89 hos Unibet.

3/5 units på Petar Nenadic Över 4.5 @ 1.85 hos Unibet.

Om det inte dyker upp något högintressant under morgondagen så blir detta spelen för Dag 1. Nu åker vi!

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt