Speltips: 9st Långtidsspel till EM 2018

Då var det dags, en av årets höjdpunkter, EM 2018 i Kroatien! Min personliga åsikt är att ett mästerskap och då framför allt EM görs bäst på Balkan och då vettifan om inte Kroatien är det ultimata landet. Som ni märker är jag en aning exalterad, perfekta förutsättningar och grym handboll är att vänta. Här nedan tänkte jag lista lite långtidsspel som jag tar med mig in i turneringen.

EM 2018

Långtidsspel, spelstopp 12/1 18:15

Vi börjar med en liten rövare hos bet365 där jag tycker det är en aning högt på Simon Jeppsson som Sveriges bästa målskytt i turneringen. Jag tror Jeppsson kommer få sitt stora genombrott i landslaget under den här turneringen, han har gått väldigt bra i Flensburg under hösten och har utvecklats något enormt. Jag tror dessutom man kommer att till en början starta Jeppsson på V9 före Lukas Nilsson, så lite leverans i början och startplatsen bör vara säkrad. Varför jag tror på ett stort genombrott i landslagssammanhang är då Jeppsson har en unik egenskap vilket är att han kan gå upp på 10 meter och mer eller mindre lägga in bollarna, något ingen annan i det svenska landslaget är i närheten av. Lägger vi därtill hans speluppfattning och att han till 95% kommer spela när Sverige är 1 man mer så kan han mycket väl utmana om bästa målskytt i det svenska laget.

Spelbart ner till 10.

1.5/5 units på Simon Jeppsson bästa målskytt i Sverige @ 16 hos Bet365.

------

Spel nummer 2 blir på Veszprems nyförvärv, Petar Nenadic. Petar kommer senast från Fuchse Berlin där han spenderat sina senaste år som nyckelspelare och har stor del i att Fuchse Berlin går bra. Han kommer vara minst lika viktig för sitt landslag då Serbien inte har någon stor bredd alls på 9-meterspositionerna. Om jag inte minns helt fel så spelar Nenadic dessutom bara anfall i landslaget vilket gör honom till nästintill garanterat 60 minuter per match, han kommer åtminstone spela så mycket som han bara orkar. Jag tror även att han kommer vara första straffskytt för det serbiska laget, det kan bli delat ansvar med Djukic som också är största hotet till att bli bästa målskytt för serberna om inte Ilic/Vujin vaknar till liv rejält.

Spelbart ner till 1.80.

3/5 units på Petar Nenadic bästa målskytt i Serbien @ 2.10 hos Unibet.

------

Spel nummer 3 är också ett "Bästa målskytt" och den här gången från Spanien. Att Valero Rivera ska missa att bli Spaniens bästa målskytt ser jag som väldigt osannolikt och tänker därför trycka till rejält här. Han ska vara första straffskytt och är även en av världens bästa straffskyttar i min bok. Spanien har ett av världens bästa försvar vilket ofta ger kantspelarna fler kontringschanser än i gemene lag. Jag ser inget direkt hot faktiskt mot det här spelet utan jag tror målskyttet blir utspritt över de andra positionerna bakom. Valero Rivera brukar ha en lina på 5.5/6.5 när han spelar i landslaget per match och detta ska aldrig vara över 1.70 enligt mig.

Spelbart ner till 1.70.

4.5/5 units på Valero Rivera Jr bästa målskytt i Spanien @ 2.00 hos Bet365.

------

Spel nummer 4 blir såklart också ett "Bästa målskytt" och lite oväntat kanske från Österrike. Man har 2 stora stjärnor i laget och det är supertalangen Nikola Bilyk som till vardags spelar i THW Kiel och den rutinerade Robert Weber som sedan några år tillbaka håller till i SC Magdeburg. Robert Weber är en av Bundesligas bästa målskyttar, han ligger 3:a med 124 mål på 19 matcher ivlket är ett otroligt bra facit. Om inte Bilyk gör ett supermästerskap så ska detta vara klart, Weber kommer ta alla straffar där han är väldigt säker och oddset är alldeles för högt.

Spelbart ner till 1.50.

4/5 units på Robert Weber bästa målskytt i Österrike @ 1.80 hos Unibet.

------

Spelar nummer 5 och 6 blir på "Die Mannschaft" aka Tyskland. Jag tycker att man äntligen fått ihop ett slagkraftigt lag efter att ha genomgått en del generationsväxlingar under de senaste åren. Man har en ny tränare i Christian Prokop och förhoppningsvis kan det ge en eller två nya växlar även om den förre tränaren Dagur Sigurdsson är väldigt kompetent. Man ska inte glömma att Tyskland faktiskt är regerande EM-mästare från 2016 och Gensheimer, Wolff, Drux, Fäth, Weber, Häfner, Weinhold, Pekeler etc är spelare som återigen kan ge Tyskland ett guld. Jag påstår inte på något sätt att man ska vara favoriter men jag tycker man är märkligt långt bak i diskussionerna om guld. Spelet har sett väldigt bra ut inför EM där man slog Island x2 med 36-29 och 30-21, gruppvinsten tar man utan någon som helst tvivel och sedan räcker det antagligen att slå Spanien eller Danmark för att ta sig till semifinal vilket jag tror man gör.

Spelbart ner till 7.50 respektive 1.60.

2/5 units på Tyskland att vinna EM @ 9.50 hos NordicBet.

4/5 units på Tyskland att nå Semifinal @ 1.75 hos Bet365.

------

Spel nummer 7 kommer faktiskt från en marknad som jag aldrig tidigare varken sett eller spelat på. Det handlar om vilket lag som gör flest mål i första rundan, alltså första matchen för respektive lag. Här ser det ut som att Unibet gått helt och hållet på hur bra lagen är och inte alls kollat på vilka man möter. Frankrike möter Norge (Vilket visserligen kan bli highscoring), Kroatien möter Serbien i ett hett Balkanderby, Danmark möter Spanien och sedan kommer då återigen Tyskland. Tyskland möter kanske turneringens sämsta lag då Montenegro saknar deras överlägset bästa spelar Borozan från Vardar Skopje, man saknar numera också IFK Kristianstads före detta målvakt, Nebojsa Simic som enligt uppgift skadat sig på en uppvärmning för någon dag sedan när man spelade basket, om detta är sant låter jag vara osagt. Tyskland kan göra 35 här mot ett Montenegro som har ett svagt svagt försvar och får tyskarna fullträff kan man göra 35 efter ett dussin kontringar.

Spelbart ner till 5.50.

3/5 units på Tyskland att göra flest mål i Första rundan @ 7.50 hos Unibet.

------

Spel nummer 8 blir en H2H hämtat från Balkan. Detta gäller mellan lagen Serbien och Makedonien där jag gillar Makedonien skarpt i det här mästerskapet och man är som vanligt en aning underskattade. Huvudsaken till det här spelet är att som jag ser det så kan Serbien missa att gå vidare från gruppen då Island inte alls är avsågade på förhand och kan mycket väl skicka ut Serbien. Makedonien kommer inte bomma att ta sig vidare då man har Montenegro i gruppen och har dessutom chans att slå Slovenien i sin öppningsmatch. Bara den här motiveringen räcker till att jag klickar Makedonien.

Spelbart ner till 1.60.

3/5 units på Makedonien att komma före Serbien @ 1.70 hos Bet365.

------

Spel nummer 9 och det sista för det här inlägget blir återigen en liten rövare. Vi återgår till där vi började med ett "Lagets bästa målskytt" och kollar på Ljubomir Vranjes nya lag, Ungern. Den unge och väldigt lovande skytten Richard Bodó har imponerat mycket på mig under hösten i sitt klubblag Pick Szeged. I dubbelmötet mot Sverige inför turneringen så var han definitivt en av Ungerns bästa spelare och det verkar som att Vranjes tror mycket på honom. Det är lite av Ungerns dark horse tycker jag och då Mate Lekai ofta är mer av en playmaker än målskytt så skulle det inte förvåna mig om Bodó har någon match där han gör upp mot 7-10 mål och det kan räcka långt i en intern skytteliga.

Spelbart ner till 5.50.

2/5 units på Richard Bodó bästa målskytt i Ungern @ 7.00 hos Bet365.

------

Det var alla mina långtidsspel inför EM 2018 och fan vad skoj det ska bli! Hoppas ni hänger på, jag ska försöka uppdatera på min Twitter @AndreasB1897 under mästerskapets gång hur det ser ut. Rekar inför matcherna kommer givetvis också löpande under hela turneringen.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.