Speltips: Årets 2 sista spel varav 1 MAX!!!

Då var det dags för årets sista spel här hos 1x2 om inget oförutsett sker under de sista dagarna. Gårdagens spel på HIF Karlskrona +8.5 gick förlorat då Alingsås vann med 35-25, inte mycket att säga om den matchen mer än att Karlskrona har ett bättre lag än raden och felet ligger i Karl-Johan Lång. Hade kunnat skriva en hel bok om vad Karlskrona gör för fel men det tar vi en annan gång. Ikväll är det 4 matcher i Handbollsligan och jag kollar åt Kristianstad där jag tror hemmalaget kommer avsluta storslaget!

Handbollsligan

IFK Kristianstad - HK Aranäs, spelstopp 29/12 19:00

Börjar bli tjatigt och prata om IFK Kristianstads inhemska framgångar men återigen är man överlägsen 1:a med 19/20 vinster under en höst då man haft enormt mycket matcher på grund av ett gruppspel i Champions League vilket gjort att man roterat en aning i ligan.

Många tippade Aranäs som sist i årets Handbollsliga inklusive undertecknad men de har gjort det bra. Man ligger 12:a och har bara 4 poäng upp till säker mark.

Största anledningen till dagens spel är att Kristianstad vill avsluta året med en stor fest i Arenan. Man är totalt överlägsna och möter ett av de sämsta lagen i ligan, det är sista matchen innan EM-uppehållet som tar vid efter kvällens match vilket gör att det inte finns något att spara på. Har en liten egen teori och det är att då publiken börjar "svika" lite för varje år så måste man försöka ge tillbaka mer på plan (Om det nu är möjligt) i form av show och stora vinster även om man möter ett grått och tråkigt Aranäs. Om Kristianstad vill så slår man ikväll till med en som jag kallar Champions League-prestation och då vinner man med minst 15 mål här. Noterbart här är att Kristianstad snittar 31.7 gjorda mål på hemmaplan under den här säsongen och då man möter ett av ligans sämsta bortalag.

Risken med sådana här typer av matcher där alla vill göra mål är att försvaret lätt blir lidande så därför kommer jag klicka 2 spel i den här matchen.

4/5 units på IFK Kristianstad -9.5 @ 1.80 hos bet365.

5/5 units på IFK Kristianstad Över 31.5 @ 1.90 hos Bet365.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt