Speltips: Två lag med huvudet under armen

1/2 på kvällens rek efter att Redbergslid låg under med 3 i halvtid och över 60 minuter bara hade 5 räddningar trots en målvakt som låg 2:a i målvaktsligan med en % på runt 40, så med andra ord ingen klockren insats av laget från Sveriges baksida men nog om det nu, vi blickar framåt och mot morgondagens Champions League där jag hittat en match mellan 2 lag från öst som spelar en lite speciell typ av handboll.

Champions League

Motor Zaporozhye - Besiktas, spelstopp 4/11 17:00

Motor ligger just nu på en 2:a plats och erhåller därmed den sista platsen till slutspelet som avgörs senare under säsongen medan Besiktas ligger 3:a med 1 poäng efter vilket gör det här till en väldigt spännande och viktig match.

Gruppspelet vänder från och med den här matchen och precis innan landslagsuppehållet så möttes de båda lagen nere i Istanbul, en oerhört skum match som slutade 28-28 efter att Besiktas gjort mål med någon sekund kvar. Vad som var skumt är att oddsen pre och live tyvärr visade på att matchen var fixad, något som man ser allt mer och mer inom handbollen och framför allt i matcher där 2 lag från Öst är inblandade, detta är ingen fördom utan ren och skär fakta. Motor har t.ex. redan varit inblandad i en då man mötte Chekovskie Medvedi i premiären och just Medvedi är de lag som tveklöst fixat flest matcher i Champions League 2017/2018. Nu tror jag inte den här matchen lär vara fixad, det har varit mycket skriverier och uppmärksammat vilket gör att det hade varit väldigt dumt att försöka något här och speciellt när matchen faktiskt gäller väldigt mycket.

Nog om matchfixing och konspirationer. Vi har 2 lag här som spelar med huvudet under armen, inget försvar och egentligen inget organiserat spel alls som vi är vana att se vid här upp i Skandinavien. Båda lagen har spelare som är väldigt duktiga inviduellt och man kan göra sin gubbe utan några större problem men det gör också att man är väldigt sårbara i försvaret. Lördagens match kommer se ut precis som den första nere i Istanbul och där hade vi 2 mål de sista 7 minuterna om jag inte minns fel och vid ett scenario där båda lagen faktiskt hade försökt vinna så hade det blivit 60+, det vågar jag nästan lova.

Det finns absolut ingenting som tyder på att matchbilden kommer bli annorlunda här utan det blir full fart framåt och målchanser som gör att den här matchen går till runt 60 mål. Den här matchbilden är jag väldigt trygg i då jag sett lagen spela bland annat Champions League i flera år nu och det ser likadant ut varje år och så även i år.

Linan är 1-2 bollar för låg mest på grund av förra mötets resultat och det tackar vi och tar emot för då det fanns en förklaring, jag ger knallgrönt ljus!

Jag väljer att spela 4/5 units på Över 56.5 @ 1.80 hos NordicBet.

Det är såklart en rätt smal marknad men 57.5 funkar absolut också men då rekommenderar jag en stake på 3/5 units.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt