Speltips: Nya tag i Kungsbacka!

Skam den som ger sig osv.. Lördagens rek på Vardar Skopje slutade med förlust då matchen slutade oavgjort, vad som dock bör tilläggas är att Vardar har flera chanser sista 10 att ta ledningen men kastar bort det + att man missar friläge med 10 sekunder kvar då den evige målsumparen Dibirov får för sig att skjuta allt vad han orkar och bollen går över - Kommentarer överflödiga.

Handbollsligan

HK Aranäs - HIF Karlskrona, spelstopp 8/10 17:00

HK Aranäs tippades som jumbo av många inklusive undertecknad men har faktiskt tagit viktiga segrar på sistone mot OV Helsingborg och HIF Karlskrona, matcher man måste vinna för att inte åka ut direkt.

Karlskrona ser fortfarande inte bra ut och trots att man tog sin första seger i Handbollsligan på över 10 månader senast så var det absolut inte i övertygande stil på hemmaplan mot OV Helsingborg som just nu ligger sist och det finns inget som tyder på att man lämnar den platsen inom en snar framtid.

Men just i den här reken så bryr jag mig inte ett dugg om lagen vinner eller ej utan det handlar enbart om mål. Aranäs är ett av om inte det målgladaste laget i ligan för tillfället och i toppen av den tabellen så har man HIF Karlskrona. Karlskronas försvar skrev jag om tidigare i veckan och trots att man bara släppte in 24 mål mot OV senast så har varken försvar eller målvaktsspel blivit speciellt bättre utan det berodde helt på OVs oförmåga att göra mål.

Aranäs spelar ute i Kungsbacka i en tät och liten hall och det bjuder ofta in till en väldigt tempostark handboll. Karlskrona har ett passande lag till just snabb handboll om man bortser från den väldige dansken, Nygren och Hallén är framför allt 2 väldigt snabba spelare som gillar att göra sin gubbe, jag hoppas och tror Johannes Sandgren får lite mer speltid här då han också kan dra upp tempo kombinerat med Nordahl som skjuter för kung och fosterland.

54.5-lina är rätt så högt för Handbollsligan nu för tiden men jag kommer ändå välja att gå rätt hårt på övern här. Aranäs har redan ett par matcher runt 60 mål och detta mot lag som nödvändigtvis inte går över 55. Karlskrona har liknande och är i majoriteten av sina matcher uppe runt 60 också. För 8 dagar sedan möttes dessa lag i Karlskrona och då vann Aranäs med 26-32 och jag skulle inte bli förvånad om vi får se ett väldigt likt slutresultat här igen.

Jag väljer att spela 4/5 units på Över 54.5 @ 1.89 hos Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt