Speltips: AFC Eskilstuna - Hammarby IF

OBS!!! Gjorde en stor groda här. Läste listan över avstängda men lyckades med bedriften att missa Turay.. Turay är avstängd och således är spelet inte lika bra, skulle rekommendera runt 3/5 units. Väljer att inte plocka bort spelet då lagt spel ligger samt att det kan finnas personer som redan ryggat. Ber 100 gånger om ursäkt för det och tar fram skämskudden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag tycker mig ha hittat ett väldigt intressant spel i lördagens enda match från Allsvenskan. Ett pånyttfött AFC mot ett Bajen med starka nyförvärv kan väl bara sluta på ett sätt? Mål.

Allsvenskan

AFC Eskilstuna - Hammarby IF, spelstopp 26/8 16:00

AFC har verkligen vaknat till liv de sista veckorna och fick senast äntligen för deras del utdelning när man hemmabesegrade inga mindre än Malmö FF på hemmaplan. Detta var dock bara den 2:a vinsten för säsongen och man har fortfarande 5 poäng upp till kvalplats där Sundsvall just nu befinner sig.

Bajen ligger som vanligt får man säga i mitten av tabellen, en bra bit ner till kvalplats och 7 poäng upp till AIK som just nu har den sista Europaplatsen. Senast blev det vinst mot Örebro på bortaplan med 0-3 efter att man kanske gjort säsongens bästa insats. Lite kul är att (Beroende på vilket lag man håller på..) detta var första bortavinsten mot just Örebro sedan 2004.

Jag tycker att AFC framför allt i de 3 senaste matcherna har spelat riktigt bra, man borde vunnit mot Norrköping borta men förlorade med 1-0 efter att man släppte in ett sent mål på hörna om jag inte missminner mig. Sen var det AIK borta där Buya Turay skojade upp backlinjen på läktaren, rundade sedan Linner för att rulla in bollen i öppet mål. Där kom ett ineffektivt AIK tillbaka och kvitterade, vid 1-1 var matchen totalt vidöppen och med flyt hade det blivit 3 poäng. Som jag nämnde tidigare så lossnade det lite senast och det blev vinst mot Malmö på hemmaplan med 3-1, Turay med 2 mål och jag blir förvånad om en spelare med de kvalitéerna blir kvar i Eskilstuna nästa år.

Bajen har också trots resultaten sett mycket bättre ut sedan nyförvärven kom in i sommar och då tänker jag främst på Tankovic och Svendsen som direkt visat att det är klass och ingenting annat. Svendsen gjorde mål i veckan mot Akropolis i Cupen och Tankovic likaså. Senast mot Örebro så blev målskyttarna Paulsen, Svendsen och Pa Dibba. Den sistnämnda är nu uppe på 7 mål och jagar skytteligaledaren Magnus Eriksson.

Jag ser det så här:

AFC har fått igång sin offensiv rejält men är fortfarande skakiga bakåt, man kan just nu slå vilket lag som helst och gör man 3 på Malmö så är självförtroendet på topp framåt.

Bajens förstärkningar har än så länge mest påverkat den offensiva biten och enbart åt det positiva hållet. Anfallshoten är nu betydligt flera men också mycket större än när Dibba/Paulsen spelade var anfallspar. Värt att notera är att Junior med största sannolikhet missar lördagens match på grund av skada, kanske Bajens bästa defensiva spelare den här säsongen.

Jag känner mig väldigt trygg när jag säger att vi kommer få se en underhållande match med bra fart där det är 2 lag som definitivt har tro på att plocka 3 poäng och detta tror jag leder till att vi får tillräckligt med bra målchanser för att matchen ska sluta med minst 3 mål. AFC är över 2.5 mål 12/20 matcher den här säsongen och Bajen är över 2.5 mål 13/20 matcher den här säsongen, detta alltså innan AFC fick självförtroende och Bajen värvat.

Oddsen är väldigt generösa så jag väljer att spela nästan max här samt en liten rövare.

Jag väljer att spela 4.5/5 units på Över 2.5 @ 1.87 & 1/5 units på Över 4.5 @ 6.75, båda spelen hos Unibet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt