AndreasB1897s blogg

Speltips: San Lorenzo - Emelec

För er som hängt med på livespelen så har det varit extremt tunga dagar med U19-VM som just nu spelas i Georgien. Ska försöka vända trenden och inleder med en rek från Buenos Aires och lite Libertadores som spelas i natt.

Copa Libertadores

San Lorenzo - Emelec, spelstopp 11/8 02:45

San Lorenzo slutade på en 7:e plats i den Argentinska ligan, 10 poäng bakom Boca Juniors. Ligan slutade för 1½ månad sedan så de enda matcherna man spelat är första matchen mot Emelec på bortaplan och därimellan en träningsmatch mot Godoy Cruz som man vann med 1-0 på neutral plan.

Emelec har startat sin säsong och har hunnit spela 4 matcher, 2 vinster, 1 oavgjord samt 1 förlust. Det ska dock tilläggas att "First Stage" vilket då är första steget av serien spelades precis innan dessa 4 matcherna så man har varit igång ett bra tag nu.

Första matchen slutade rätt så överraskande 0-1 till bortalaget San Lorenzo efter att Belluschi gjort matchens enda mål i den 25:e minuten. Annars var det en jämn tillställning och trots en del bra målchanser från båda hållen så blev det ingen mer utdelning.

San Lorenzo är normalt väldigt starka hemma och brukar inte ha några problem att göra mål på hemmaplan. Emelec var för några år sedan ett väldigt stabilt lag som spelade målsnålt och kunde hålla 0:an utan större problem. Nu för tiden är det värre och inte ens hemma i Ecuador är man speciellt bra defensivt. Jag tror vi kan få se ett par mål i natt då San Lorenzo kommer ta ledningen och då behöver Emelec 2 mål för att avancera vidare. Enda chansen att matchen låser sig är att Emelec gör 0-1 vilket är rätt osannolikt enligt mig. Så 1-0 tidigt San Lorenzo och sen blir det fullfart och då är en 2-lina väldigt generös.

Jag väljer att spela 3/5 units på Över 2.0 @ 1.85 på Pinnacle.

/AndreasB1897

AndreasB1897s blogg

AndreasB1897

Finns på Twitter som AndreasB1897

Andreas eller twitteralias "AndreasB1897" är en handbollsnörd utan dess like, som snittar cirka 20-25 matcher i veckan under säsong. Andreas jobbar dessutom som Odds Compiler och har även där hand om mycket handboll. Ni kommer få se mest spel från den Svenska Handbollsligan men även från Champions League och favoritligan SEHA-Liga.

Sveriges bästa

Kända profiler