Speltips: Sverige U21 - Frankrike U21

U21-VM i handboll drog igång igår i Algeriet och det kan väl inte finnas någon som missat detta?

U21-VM

Sverige U21 - Frankrike U21, spelstopp 19/7 19:00

Sverige inledde igår med att besegra Qatar 21-22, ett Qatar som likt a-landslaget har många spelare som är fostrade i Balkan och Nordafrika. Sverige gjorde en okej match, inte mycket mer. Qatar spelade som vanligt i ett rätt så trött tempo och det ser stundtals destruktivt ut medan Sverige kom in i just det här tempot och hade det inte varit för en strålande Anton Hagvall (IK Sävehof) i målet så hade nog Sverige förlorat premiären.

Frankrike inledde med att slå Egypten med 36-30, en match som var jämn till halvtid men sen var det färdiglekt för egyptierna. Frankrike la in en extra växel som bara fransoserna kan göra också var det avgjort. Matchbilden var där också som jag hade förväntat mig, ett högt tempo och ett spel som liknar a-landslaget väldigt mycket vilket alltså är den moderna handbollen där det går väldigt fort till avkast och får man minsta lilla chans att trycka i andrafas så gör man det.

Sverige har inte bästa möjliga lag med tyvärr utan Hammarbys tränare Kalle Matsson får jobba med vad som finns att tillgå och tillråga på allt så fick 2 av nyckelspelarna tacka nej i sista stund på grund av skada och då pratar jag om Felix Claar och Emil Mellegård.

Frankrikes lag är svårt att beskriva, skulle påstå att det inte finns något ord som egentligen gör laget rättvist. Man har hur som helst ett fullkomligt sanslöst lag med spelare som Dika Mem och Yanis Lenne från Barcelona samt den gamla storstjärnan Jackson Richardssons son Melvyn Richardsson. Just Melvyn som tidigare under säsongen blev klar för Montpellier som ersättare till Jure Dolenec blev lagets bästa målskytt med 6 mål.

Jag förväntar mig en matchbild där Frankrike tar kommandot och driver upp tempot, Sverige följer med i det här och Hagvall är mänsklig i Sveriges mål. SBO bjuder på 1 boll här då linan bör vara 55.5 så skynda fynda!

Jag väljer att spela 3.5/5 units på Över 54.5 mål @ 1.87 på SBObet.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt