Speltips: Quilmes med reserver!

Vi springer bra nu, gröna siffror totalt och i Juni ligger ROIn på 105.33% efter 114 spel. Vi fortsätter med ett kanonspel från Argentina där hemmalaget gör intressanta ändringar i truppen.

Primera Division

Quilmes - Arsenal Sarandi, spelstopp 21/6 22:00

Quilmes +1 rekade jag i helgen, ett spel som hittade in då matchen borta mot Atletico Rafaela slutade 1-1. Ett resultat som innebär att Quilmes är utslagna ur Primera Division och kommer att behöva spela i B nästa säsong.

Arsenal Sarandi förlorade senast hemma mot Godoy Cruz i en match där man borde åtminstone haft 1 poäng. I tabellen så ligger man bara 1 poäng före Olimpo i fighten om att inte bli nerflyttade och ser man till spelschemat så är detta den överlägset viktigaste och bästa chansen till 3 poäng.

Quilmes säsong har som sagt varit en misär som nu resulterat i degradering, eller vad sägs om 5 poäng på de senaste 14 matcherna? Det intressanta i morgondagens match är att man har valt att enbart uta ut 3 spelare från A-truppen: Rigamonti, Benegas och Andrada. Resten av truppen kommer bestå av bänkspelare samt reserver, en mix av spelare som normalt är rätt mycket sämre än vad A-laget är, alltså ett A-lag som tagit t.ex. 5 poäng på de senaste 14 matcherna.

Arsenal Sarandi är inget kanongäng men nog ser formen bättre ut här än hos Quilmes. Arsenal är på god väg att rädda säsongen och har tagit 4 vinster på de 6 senaste matcherna i ligan, några imponerande som borta mot Union de Santa Fe med 0-1. Man är som sagt 1 poäng före Olimpo som i veckan möter Boca Juniors, dock gör man detta efter att den här matchen spelats vilket innebär att Arsenal har ingen möjlighet att spela på något resultat utan det är bara vinst som gäller.

Oddset har droppat lite från att EU-bookies släppte men i Asien är det rätt stabilt än så länge, oddsen kommer rasa när detta når den breda publiken. Jag har oerhört svårt att se ett totalt omotiverat och reservbetonat Quilmes ska slå ett hungrigt Arsenal som spelar för att överleva och som faktiskt har lite form också. Jag väljer att slå på stora trumman och spelar max här då jag anser att värdet är så stort och marknaden kommer rasa. Vill man sedan gröna ut eller sitta kvar så finns det möjligheter, jag kommer sitta kvar hela vägen.

Jag väljer att spela 5/5 units på Arsenal Sarandi -0.5 @ 1.71 på Pinnacle.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt