Speltips: IFK Kristianstad - Ystads IF HF

Helt klart en uppåtgående form på sistone och vi spinner vidare med match 3 och även rek 3 från matchserien.

Handbollsligan

IFK Kristianstad - Ystads IF HF, spelstopp 16/5 19:10

Senast så lyckades Ystad kvittera matchserien till 1-1 på hemmaplan då man vann med 26-23 och Anton Hallbäck stod för 10 kassar. Kristianstads insats var blek överlag samtidigt som Ystad verkligen fick träffa på många plan.

Då jag redan skrivit 2 rekar om de 2 tidiga matcherna så är det ingen större mening att skriva om hur bra eller dåliga respektive lag är på hemma/bortaplan utan jag kommer välja att trycka mycket på en sån simpel sak som att Kristianstad kommer vara revanschsugna.

Vad jag menar med att Kristianstad är revanschsugna förstår nog alla men i handboll är det extremt mycket psykologi, mer än i andra sporter vill jag tro av någon anledning. Jag har sagt att Ystad förmodligen kommer vinna någon match och få in den fullträffen som man fick i förra matchen. Jag räknar nu då kallt med att Kristianstad höjer sig ett par nivåer och kommer stå för en prestation som är i klass med några av sina Champions League-skalper tidigare den här säsongen men även förra. Varför jag tror det är för att jag vet hur dessa lagen fungerar och i synnerhet Kristianstad men även för att vi sett det så många gånger tidigare när det verkligen har gällt någonting.

Spikar inte Simic igen så kommer Leo Larsson göra det, gör inte Tollbring 6+ mål så kommer Sörensen göra det, gör inte Albin Lagergren 6+ mål så kommer Stig Tore Moen att göra det och lite så fungerar det här laget. Jag ska sticka ut hakan rejält och säger att IFK har en rätt bra chans att vinna detta med 8-10 mål faktiskt men med det sagt ska linan givetvis inte ligga där men det förstår ni säkert.

Emot min teori finns det givetvis en del grejer, Anders Persson kan spika igen, Hallbäck kan göra 10 igen, Kim Andersson kan göra 10 osv, men jag bedömer inte att detta är särskillt troligt i detta skedet av matchserien. Jag hade aldrig valt att backa IFK om man vunnit mot Ystad och haft 0-2 nu och detta just p.g.a en liten omedveten nöjdhet finns hos de FLESTA Ystadsspelarna medan det är totalt tvärtom i hemmalägret där man kommer ge någon % i alla lägen vilket kan göra att matchbild och vissa sekvenser blir så avgörande i matchen att det leder till 4 extra mål för att ta ett exempel.

Lite mer flummigt inlägg än vanligt men jag hoppas och tror att ni förstår det mesta om inte annat så åtminstone min poäng.

Jag väljer att spela 4.5/5 units på IFK Kristianstad -4.5 @ 1.78 hos bet365, 3/5 units på IFK Kristianstad Över 29.5 @ 2.15 hos Bet365 samt även 1/5 units på IFK Kristianstad Över 34.5 @ 6.50 på Bet365.

De två sista spelen hittar ni under marknaden "Hemmalaget gör mål" och sedan finns det 25, 30 och 35 som alternativ.

Nu kör vi hela vägen, framåt brandgult!

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt