Speltips: Atletico Rafaela - Boca Juniors

Tänkte faktiskt göra något så ovanligt som att reka fotboll och detta från Argentina där jag tycker mig hittat ett bra spel, en liga jag följer och har följt på daglig basis nu i säkert 5 år.

Primera Division

Atletico Rafaela - Boca Juniors, spelstopp 21:15

Hemmalaget kommer till kvällens match med en uppgift, ta 3 poäng. Man ligger just nu på nedflyttning och det är egentligen så gott som slut efter 1-1 borta senast mot Independiente, men en liten chans är kvar så räkna med att vi får se ett hemmalag som fyller på lite extra idag. Atletico Rafaela saknar idag enbart Leandro Diaz som senast drog på sig sitt 5:e gula kort och är då per automatik avstängd inför kvällens match.

Boca Juniors kommer till dagens match som serieledare trots att man släppte in 1-1 i matchens sista spark senast hemma mot Patronato. Jag såg matchen och vid ledning 1-0 så ställde man ut skorna totalt, gick inte in 100% i en enda duell och helt ärligt så var det nog ingen som var förvånad när kvitteringen kom i 91:a minuten. I Boca är fortfarande Sara, Perez och Gago inte klara för spel. Samma gäller tyvärr för Ricardo Centurion som kommer missa minst ett par match framöver på grund av ett knäproblem. Detta är inga skador som bör påverka mitt spel då Bocas trupp är enorm och att Gago t.ex. inte är med ser jag bara som positivt.

Även om Atletico Rafaelas siffror säger det motsatta så spelar man en rätt så frejdig fotboll med Argentinska mått mätt och det är mycket matcher med 2 mål i som passande nog de 2 senaste matcherna styrker. Boca är laget som gått över 2.5 mål nästflest gånger i ligan med ett totalt målsnitt på 3.2 mål per match. Bortaplan för Boca passar alltid bäst tycker jag för ett överspel då hemmalaget går framåt mycket mer och ser vi t.ex. på Bocas senaste matcher på just bortaplan mot rätt så lika lag så är det 1-3, 1-2 och 0-2, detta är alltså sedan omstarten av ligan.

Jag tycker vi får generösa odds här och väljer då att testa 2 spel vilket jag gjort med rätt bra framgång tidigare i just den här ligan.

Jag väljer att spela 3.5/5 units på Över 2.5 @ 2.09 på SBObet & 3/5 units på Båda lagen gör mål @ 1.93 på Unibet.

DALE DALE!!

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt