Speltips: IFK Ystad HK - HIF Karlskrona

3/4 spel in igår men tyvärr förlust på reken där Sävehof valde att inte spela handboll i 2H. Mycket intressant match står på schemat idag då jumbon möter nästjumbon i en direkt avgörande match.

Handbollsligan

IFK Ystad HK - HIF Karlskrona, spelstopp 28/3 19:00

IFK Ystad HK ligger sist i serien med enbart 7 poäng har idag sin sista chans för överlevnad, vid förlust så är det Allsvenskan som gäller 2017. På hemmaplan i år så har man tagit merparten av sina poäng, 6/7 är närmare bestämt. Ystad har ett lag som i ärlighetens namn inte håller för Handbollsligan med undantag för spelare som Henrik Knudsen, Henrik Dahlberg, Erik Gannby och ett fåtal till. Ystad började säsongen i ett rasande tempo och då pratar jag om antal mål i matcherna, det har lugnat sig lite sedan man gått över till att spela 7 mot 6 vilket innebär att tempot går ner sig enormt i matcherna. På hemmaplan i år så ligger snittet nere på 52.2 mål per match för tillfället.

För Karlskrona är matchen givetvis minst lika viktig, vinst och man är klara för kval i April. Faktum kvarstår att Karlskrona idag den 28:e Mars fortfarande inte tagit EN ENDA POÄNG under 2017, en bragd i sig. Karlskrona har fått ordning lite mer på målvaktsspelet de sista 3 matcherna och man står och faller som vanligt med om Lars Möller-Madsen gör 10 mål eller inte i offensiven samt att man minimerar misstagen. Senast mot Hammarby så spelade man mycket 7 mot 6 och tempot var lågt, nu blev det tillslut 58 mål totalt ändå men det berodde mest på att Karlskrona gav bort allt för många tekniska fel under matchens gång. Karlskrona snittar i år 52.7 mål på bortaplan.

Jag har siktat in mig på ett underspel i den här matchen. Båda lags snitt är 2 bollar under linan, Ystad kommer spela sänka tempot med sitt 7 mot 6 och det finns en chans att Karlskrona kommer spela samma spel. Men den största faktorn är att matchen är så oerhört viktig för båda lagen, fokus bör ligga på ett bra och stabilt försvarsspel samt att man är noga i anfallet = långa anfall. Generös lina här och jag måste ta ett spel.

Jag väljer att spela 3.5/5 units på Under 54.5 @ 1.84 på Pinnacle.

Spelbart ner till 1.60ish.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt