Speltips: Ricoh HK - IFK Skövde HK

Vi springer bra nu, oerhört skönt! Tycker att vi hittar en lite för stor favorit i den här matchen och jag väljer att backa gästerna utan att tveka. Glöm ej bort att det redan finns en rek till onsdagens handboll, ni hittar den under min profil här på sidan.

Handbollsligan

Ricoh HK - IFK Skövde HK, spelstopp 22/3 19:00

Ricoh ligger på en 10:e plats och är just nu ett par matcher ifrån tidig semester, 2 poäng före Aranäs och skulle man tappa den platsen till just Aranäs så blir det kvalserie för Ricoh i April. Med andra ord så är kvällens match viktig och detta är en av de bästa chanserna man kommer ha till att ta en vinst innan säsongen är slut. Ricohs form är som vanligt upp och ner, det enda man vet är att laget nästan aldrig vinner med någon marginal och knappt förlorar heller med några stora siffror. Man spelar fortfarande "hemma" i Solna Hallen och att påstå att man har någon större hemmafördel är att ta i, kollar vi på hemmastatistiken i år så ligger man på en 11:e plats med enbart 4 vinster på 14 matcher, 3 oavgjorda och 7 förluster. Mycket av Ricohs spel bygger på att Henrik Olsson styr och ställer samt att Pewik har dagen till att skjuta in minst 5-6 mål, utan detta så är Ricoh inte bättre än Hammarby i mina ögon.

Skövde rekade vi senast hemma mot Karlskrona och det gick ju kanon, slutresultatet skrevs till 24-18 efter en väldigt konstig match. Skövde ligger på en 9:e plats, 2 poäng före just Ricoh och bara 3 poäng upp till Ystad som erhåller den sista slutspelsplatsen just nu. Skövde har ett bra lag i mina ögon med en skön mix i äldre spelare som Wremer och Kristian Svensson tillsammans med ungtuppar som Alfred Ehn och Felix Kasch. Skövde har bra form och har sett kanon ut i sina 2 senaste matcher, vinster mot Karlskrona och borta mot Ystad stärker det. Man verkar hungriga, inspirerade och det verkar som att man verkligen tror på att man kan gå om Ystad och ta den sista slutspelsplatsen, det är något jag gillar och som betyder mer än vad man tror. Tyvärr så blev Kristian Svensson skadad senast mot Karlskrona så han kommer missa den här matchen, givetvis ett stort avbräck för bortalaget men man har faktiskt bra ersättare så det gör inte att jag backar från att gå på Skövde här, men jag drar ner insatsen en aning med respekt för det bortfallet.

Bra form på Skövde mot ett Ricoh utan någon speciell hemmaplansfödel, den här matchupen är bra jämnare än vad oddsen säger eligt mig så jag testar.

Jag väljer att spela 3/5 units på IFK Skövde HK +1.5 @ 1.93 & 1/5 units på IFK Skövde HK +0 @ 2.90, båda spelen hittar vi hos Pinnacle.

+1.5 är spelbart ner till 1.75 och +0 spelbart ner till 2.65ish.

/AndreasB1897






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt