Speltips: UFC Fight Night 84 London: Silva vs Bisping

Ikväll (ja för en gång skull så får vi svenskar ett kort som går på europeisk tid) så är det dags för UFC London, som headlineas av den forne mästaren Anderson Silva mot veteranen Michael Bisping.

Co Main event är Gegard Mousasi mot Thales Leites och för oss svenskar så inleds kvällen med en intressant match mellan de två svenska Ultimate Fighter-deltagarna David Teymur och Martin Svensson. I övrigt är det ett ganska blekt kort i mitt tycke och tankarna har ju såklart redan vandrat mot nästa veckas möte mellan Conor McGregor och Nate Diaz, som alltså ersätter den skadade Rafael Dos Anjos.

Main Event mellan Silva och Bisping kommer att bli ett riktigt explosivt möte och detta är en match där båda parter kommer att ge hundra procent. Bisping har i sin långa karriär fått se Silva stå på tronen av Middleweight-klassen under den större delen av tiden, men aldrig själv fått smaka på en titelfight.

Det här är motståndaren han har väntat på i hela sin karriär och han har visat heta känslor inför mötet med Brasilianaren. Han kommer att ge allt i denna, för honom, inofficiella titelmatch framför hemmapubliken och det är nog "kill eller get killed" som gäller ikväll.

Silva är mästaren som föll och skador och en dopingavstängning har den senaste tiden vart det som skapat rubriker runt honom. Nu är han tillbaka för att visa alla som tvekar på honom att de har fel och för att återigen bygga upp sitt rykte som den bästa fightern i världen. Att han ska ta sig till toppen av divisionen igen har jag dessvärre svårt att se.

En sak är dock säker, Silva kommer också att komma in i denna match och ge allt han har. Han har fått utstå mycket skitsnack från Bisping under tiden fram till matchen och tydligt visat att han kommer att göra allt för att tysta honom i octagonen.

Spel

Det kommer att bli en riktigt underhållande match att se och jag tror inte att det blir en fight som löper tiden ut. Det är så mycket känslor och så mycket vilja i denna match och enligt mig så slutar det med en knockout. Oddsen på att matchen slutar i KO, TKO eller DQ är på Unibet 1.96 och jag spelar 2.5 units på detta. Måste jag välja sida så håller jag Anderson som favorit, men detta odds lockar mest.

I svenskmötet så bör Teymur gå hem med en seger om han lyckas hålla sig undan Svenssons vassa submissions. Är man på Team Teymur så kanske ett bet på Vinst via KO TKO el DQ till 3.40 eller Vinst via Decision till 2.75 lockar. Medan de på Team Svenssons-sida kanske är intresserade av en Vinst via Submission till fina 6.00.

En sak är i alla fall säker: den första och sista matchen på kvällens kort kommer att följas med nöje!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt