Speltips: Philadelphia Flyers - New Jersey Devils - Flyers klart bättre och har hemmafördel

Flyers 15/11

Devils vinner mot Penguins

Ett mera trögstartat Devils än vanligt startade denna säsongen lite som väntat. Alla visste att Devils överpresterat lite på senaste åren och att deras trupp senare skulle visa sina rätta färger. Man kan ändå spraka till ibland när man har en toppspelare som Taylor Hall och en helt okej brett på anfallet. Devils har många målskyttar eller rättare sagt potentiella målskyttar i laget vilket gör att om många i Devils är i form så spelar laget riktigt bra medans det ser rätt dött ut annars. Mot Penguins gjorde Hall poäng i alla målen i matchen och var totalt dominant mot ett Penguins som är på en liten badstreak just nu och gjorde en trade igår där man bytte bort Hagelin mot Pearson som spelade i Kings.

Off topic

Nu svävar vi iväg lite off topic här men tycker Penguins helt klart vann traden och tycker att det var en märklig trade av Kings som förmodligen inte alls kommer få en gnutta av det man önskar av Hagelin. Jag tycker Hagelin är en dålig forward i NHL och hade en förmåga att se smygbra ut förut när han spelade med spelare som Kessel eller Malkin. Pearson har en större uppsida och Kings fans har redan nu predikat ilsket på twitter att han kommer sättas med Crosby och gå loss.

Devils problem

Åter till Devils så vann dom somsagt mot Penguins senast och gjorde ett bättre avtryck men annars har Devils haft det rätt tufft på senaste tiden och speciellt när ingen av deras målvakter håller och Kinkaid får spela mer än Scheneider. Många hyllar Devils försvar och kallar det ofta underskattat men av det man sett den här säsongen så blir man ytterst tveksam om den ligger någon sanning i det. Visst har man inte så dålig bredd på försvaret men jag tycker att man helt enkelt har för många offensiva backar som sin bästa när man ändå har Vatanen, Butcher och Severson som är klart mer offensiva än defensiva och det säger ju sig självt att man helt enkelt försvarar sämre. Problemet då för Devils är att man sannolikt inte kan förvänta sig att hålla motståndarna under 3 mål varje match och då hänger det lite på deras offensiv som hittills varit under isen. Just nu så ser jag fortsatta problem i Devils och tror man kommer fortsätta på samma mönster som man gjort hittils.

Flyers

Det sägs att JVR kommer vara tillbaka för Flyers och en hemmaplansfördel på det gör att Flyers ska sättas som klara favoriter i den här matchen. Flyers har alltid varit något underskattade och det är samma visa varje år att Flyers är nog det laget som svänger mest i hur mycket bolagen gillar laget. Att Flyers ens är satta till 2.40 odds här på hemmaplan visar att Devils alltså är rankade högre av bolagen och bara det sjukt i sig. Flyers har en mycket mycket större uppsida än Devils och var tippade på en projected point närmare 97 som var samma som Blue Jackets. Ja ni hörde rätt även Pinnacle rankade Flyers på samma nivå som Blue Jackets.

Det blir bara ett skämt när Flyers ska ses som så dåliga endast pga deras målvakt som alltid är en ständigt problem. Jag tycker deras trupp ser riktigt bra ut och försvaret är inte dåligt heller. Problemet är att laget är så svängningt och momentum spelar stor roll här då laget efter en bra streak spelar riktigt bra medans det ser misär ut efter ett antal förluster och fansen skriker FIRE HAKSTOL. Flyers ska stå i cirka 2.10-2.15 här tycker jag och jag väljer att spela en högre insats än vad jag normalt gör på ett FT spel och flaggar därför spelet som Heavy i min skala. Motiverar med att att Flyers först och främst är ett bättre lag, hemmaplan som är 5-7% extra value och till sist bättre trupp allmänt. Bådas målvakter har svackor men den jämnar ut sig här.

Bästa oddsbonusarna

Innan du spelar kolla om du tagit alla bonusar som finns. ​

BÄSTA ODDSBONUSARNA

Jämför NHL Odds

JÄMFÖR NHL ODDS

Trupper

TRUPPER

Spelen

  • Flyers FT @ 2.40 Coolbet
  • Insats: Tung
  • Korrekt odds är: 2.10





Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.