Speltips: Anaheim Ducks - NY Islanders - Två spel till denna matchen

Natten som var gick väldigt bra och trots en förlust på stora chansningen på Brassard gick vi ut med vinst och mycket tack vare vinsterna från Flyers och Wild där Flyers först tappade 5-2 ledning för att sedan avgöra på straffar. Min tanke i natt är att göra samma sak som igår att dela upp inlägget i lite olika spel.

Anaheim Ducks - Islanders

Nattens sista match och lite skumt att vi börjar dagens inlägg här kanske, men jag började gå igenom bakifrån på nattens spel så nu blir det så vi kör helt enkelt. Ducks har inte alls imponerad och ser faktiskt ut som ett utav sämre lagen i år sett till hur man presterade förra året. Stora problemet är att man inte alls får in mycket skott och har inga direkta målskyttar utom Silfverberg. Man hade skador i ledningen och behövde då flytta om kedjor rejält vilket i sig skapar kemiproblem så jag kan ändå förstå att man gått ner sig. Men köper helt klart att Ducks FT ska vara nere på runt 2.05 mot ett svagt Islanders som man redan före säsongen visste hur det skulle gå för. Islanders har svag defensiv och målvakt men brukar ha ett anfall som nästan alltid överpresterar sett till deras trupps egentliga förmåga.

Första speltipset

I den här matchen har jag två stycken olika spel och det första spelet hittar vi bland spelarpoängen och på spelbolaget Unibet. Spelaren den handlar om är Troy Terry som spelat i ganska höga kedjor hos Ducks när man hade större skadebekymmer vilket nu resulterat i att oddsen är realtivt låga på att han ska göra poäng trots att man flyttat honom. Han spelar inte i 1st powerplay eller förstakedjan som då är den offensiva kedjan utan i fjärdekedjan med Blandisi och Strreet. Visserligen har man PP tid i 2nd powerplay men tror ej man använder det i närheten lika som 1st och rätt odds här på en sådan spelare utifrån dessa förutsättningar är cirka 1.55. Det gör att oddsen 1.72 blir spelvärt och det kommer spelas.

Och här är värderingen lite svår då jag gärna hade petat ner honom lägre då jag tror på begränsad speltid i och med att han varken spelar i poängkedjan eller i shutdownkedjan så tror jag vi kan vänta oss en 14-15min speltid och med minimal PP tid gör det spelet väldigt bra. Men Islanders otroligt slappa defensiv får mig att tveka här lite.

Andra speltipset

Andra spelet jag har tänkt mig är på Matthew Barzal i Islanders som då ska vara Islanders nya Tavares som ska leda laget framåt och hade en projected total points på 86 inför säsongen alltså nästan i nivå med Avs Mackinnon. Smått abusrt men tanken är att han ska göra jobbet i laget. Och det som är intressant med honom i natt är att två bolag står helt olika när det gäller hans skottlina i natt och där ena bolaget har Ö 2.5 skott till 2.10 och den andra har 2.55. Enligt statistiken så har båda rätt och det fungerar så att att Unibet som satt 2.10 oddset kollar tillbaka på förra säsongen och kunde konstatera att han ändå hade rätt mycket skott och då är mer rimligt att se till förra säsongen medans Betsson grundar sitt 2.55 odds på senaste 4 matcherna där Barzal underpresterat.

Jag tycker man ska se till förra säsongen och då håller jag med Unibet sen ska man också tänka på att laget tappat Tavares som va riktigt skottglad och då är det rimligt att Barzal med mer speltid också ska skjuta mer då han ska vara deras spjutspets framåt? Jag väljer att gå emot hans negativa trend senaste fyra matcherna och alltså spela Barzal Ö 2.5 skott på mål till oddsen 2.55 hos Betsson.

Trupper och kedjor

New York Islanders Anaheim Ducks

  • Anaheim Ducks - New York Islanders

  • 18 Oct 2018, 04:00

  • NHL

  • Troy Terry U 0.5 Points @ 1.72 Unibet (Heavybet)

  • Matthew Barzal Ö 2.5 Skott på mål @ 2.55 Betsson (Medelspel)

Highliights från lagens senaste matcher


Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.