Speltips: Många spelarspecialer inför nattens NHL

Brassard 15/10

Natten som var hade samma mönster som den innan där vi satte dubbelmaxen men hade problem i andra matcherna. Vi hade rejäl otur och förlorade Zach Smith och Danualt med 1,5min kvar av matchen och det är bara ett slag i ansiktet och ren otur. Men vi kunde ändå klara oss relativt bra även om vi tappade spelen då det kunde blivit mycket värre. I natt är det lite mer matcher och betydligt roligare matcher att se. Det fanns en rad spel att gå igenom här inför natten och jag tycker bolagen slarvat på många specialer även i natt och vi ska ta några av dessa här tänkte jag.

Spelarspecial 1

Avalanche möter Rangers på bortaplan i en match som till min förvåning har gått till Avs fördel trots bortaplan. Här trodde jag nämligen att bolagen skull lägga Rangers på favorit i och med att Avs blev utspelade rejält av Flames senast och då brukar bolagen bli lite mer defensiva i sin oddssättning. Men inte i detta fallet utan bolagen tror på Avs lite väl mycket här vilket i sig gör att laglinor och spelarpoängoddsen går ner en bit mer än vad som är rimligt. Och spelet som jag tycker är bra i den här matchen är Tyson Jost Under 0.5 Points till oddsen 1.75 hos Unibet.

Tyson Jost har varit väldigt svag hittills och jag har aldrig direkt haft mycket över för honom då han har mycket att jobba på och är stor talang men man märker att coach Bednar vill pressa in honom högt och ger honom 1st PP tid som han enligt mig inte alls förtjänar. Han spelar annars i tredjekedjan och är ingen viktig kugge i laget. Han har haft lite blandad speltid men om vi kollar så har han en AVG speltid på 15min per match vilket är typiskt för en spelare i tredjekedjan och min tanke här är att oftast gå på undern här när bolagen värderar PP-platsen för högt.

Tyson Jost Under 0.5 Points @ 1.75 (1.65) Unibet (Avalanche)

Spelarspecial 2

Andra spelet för natten hittar vi i matchen mellan Panthers och Flyers där jag redan har spelet Flyers dubbelt. Av den enkla orsaken att Flyers och Panthers är nästan jämnbra och Flyers var tippade före Panthers av alla spelbolag pre. Lägg då till hemmaplanfördel och att Panthers saknar sin målvakt och en bra back. Jag förstår att bolagen hatar Flyers för deras totala instabilitet men kan inte blunda för 1.90+ moneylineodds på hemmaplan när Flyers i grunden är bättre laget i sin peak. Men nog om det spelet jag har annars spelat ett spel på Panthers anfallare Huberdeau. Huberdeau har fått två olika skottlinor och där Kambi har satt Ö 2.5 till 1.90 och där Betsson satt den till 1.55.

Problemet är att båda dessa bookies har skeva modeller för att räkna skott vilket gör att man måste ta en helt egen ställning och enligt statistiken så har Unibet satt rätt odds medans Betsson satt fel. Visserligen har han inlett säsongens tre första matcher med Ö 2.5 i alla men kollar man tillbaka på tidigare säsonger så har han snittat 2.48ish skott per match och prickat in linan 40/81 gånger. Det är alltid psykologiskt jobbigt att ha U 2.5 på toppspelare i anfallen i lagen och det är helt enkelt dessa odds man får grinda ut långsiktigt. Men oddsen vi får här är U 2.5 till 2.30 vilket egentligen ska vara (2.05) hos Betsson och Bethard.

  • Huberdeau U 2.5 Skott på mål @ 2.30 (2.05) Betsson (Panthers)

Spelarspecial 3

Eller stegen som jag vill kalla det. Det är nämligen en poängstege som gör ett kärt återseende här när Penguins tar emot bottenskrapet Canucks. Och då är det lite problematiskt att Canucks skrällde mot varje lag nu kan många tro men här bör deras trötta defensiv få problem med Penguins och sett till oddsen ska Penguins utan problem kunna springa hem med vinsten eller i alla fall näta 4 puckar.

Nya infon som kommit eller som kom för några dagar sedan är att Penguins spelare Brassard som annars spelat i tredjekedjan nu är uppe i Sidney Crosbys kedja och ska spela där med honom och Guentzel. Och för att dra ett snabbt exempel här så har Guentzel 1.65 poängodds när han kör i samma kedja som Brassard och även 2nd PP. Båda dessa herrar bör rimligen få ungefär samma speltid och vara på isen samtidigt vilket gör att Betssons odds på Brassard poäng är spelvärt. Och spelen som jag kommer ta är följande

  • Betsson NordicBet Betsafe
  • Brassard (Penguins) Ö 0.5 Poäng @ 1.90 (1.70)
  • Brassard (Penguins) Ö 1.5 Poäng @ 4.00 (3.35)
  • Brassard (Penguins) Ö 2.5 Poäng @ 18.00 (13.00)
  • Letang Under 3.0 Skott på mål @ 1.80 (1.65)
  • Crosby Ö 3.0 Skott på mål @ 1.85 (1.65)

Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.