Speltips: Montreal Canadiens - Detroit Red Wings - Nu måste det vända för Red Wings

Paul Byron Montreal 15/10

Natten som var slutade bra för oss och vi hade lite tur där i sista perioden när vi fick in dubbelmaxspelet som är nästan det tyngsta jag spelat någonsin och det var skapligt nervöst för mig i slutet där. Vi fick in några bra resultat på underspelen också men fick tyvärr bevittna ännu ett grovt rån när Hurricanes fullständigt spelar ut Jets men ändå förlorade. Jets andramålvakt var sjukt jäkla bra i kassen där på en nästan orimlig nivå för att vara honom.

Montreal Canadiens

Ett lag som överraskat många i år och slagit långt över förväntningarna när man vägrat bli det bottenlag alla räknat med och istället blivit ett lag fullt att griniga grinders som verkligen jobbar kanske hårdast i ligan av alla lag. Lag som Penguins hade stora problem med Canadiens och även Leafs fick stora problem. Laget saknar den där duktiga defensiven såklart och har ingen riktigt bra spetsspelare när Pacioretty försvann så mycket fokus ligger på att kollektivet gör jobbet vilket kan gå riktigt bra eller också falla platt.

Min bedömning är att man inte riktigt har ett så bra lag utan jag har svårt att sen en stor potential då jag inte har spelare som Drouin, Gallagher, Domi speciellt högt och dessa ska vara ledande spelarna. Kollar du på laget så får en spelare som Lehkonen 19min speltid i en match och det visar någonstans vart nivån ligger. Men jag är som jag sa ovan imponerad av att man kan stå upp mot topplagen och göra det surt för dessa. Men jag ser inte att man ska kunna hålla i det hela säsongen eller lyfta ännu en nivå.

Detroit Red Wings

Jag som från första matchen sett värde i Red Wings jagar ständigt min edge här medans förlusterna staplas på varandra. Här ser vi ett lag som spelmässigt varit riktigt duktiga och nästan varit bättre laget i alla sina matcher och att man spelmässigt spelar jämnt mot Bruins och sedan slår Kings i Corsi For. Det är inget man direkt ska sticka under stolen. Men framgången stannar där när laget helt saknar målskyttar. Och då kan man ju hävda att Nyquist, Mantha eller Larkin är målskyttar men det håller jag inte alls med om. Larkin ser jag mer som en playmaker och ändå är det han som skjuter mest i laget?

Lagets stora problem med att bara få din pucken trots många många chanser växer och det gör att även spelbolagen börjar tröttna på nu Red Wings och ställer dessa som större underdogs. Jag ger inte upp så lätt utan tycker att om ett lag spelmässigt får det att fungera och Red Wings har en potential där, kanske inte stor nog att större topplag eller kunna klättra sig upp från botten men ändå nog för att inte ha ett 2.50 Moneyline odds mot ett lag som är också tippade långt ner.

Speltipsen

Här kommer jag fortsätta mitt spelsätt och köra på Red Wings (Moneyline) till 1.90 på Coolbet då jag tror stenhårt på lag som spelmässigt kör bra och skapar målchanser samt har en bra corsi. Att laget inte fått utdelning ser jag som otur bara och är alltid något man kan lösa med att ändra lite i kedjor. Men jag kommer enbart gå in med medel då det finns olika faktorer som spelar in, bland annat så är inte Carey Price confirmed ännu och Canadiens har varit duktiga. Annars hade jag satt korrekt odds på cirka 2.20 medans jag nu istället får höja den till 2.30-2.32 på Red Wings och det går att 2.50 spelet i min bok blir spelvärt.

Jag kommer även ta en spelarspecial här som går hand i hand med tidigare spelet och det är ett underspel på spelaren Paul Byron som är Canadiens Shorthandedspecialist kan man säga. En bra målskytt men som inte alls får mycket speltid eller någon powerplaytid alls och är satt långt ner i en tredjekedja med spelare som inte heller prioriteras för mycket speltid. Ett solklart fall där 1.85 oddset på Under 0.5 Points istället ska ner 20 punkter.

Trupper och kedjor

Montreal Canadiens Detroit Red Wings

  • Montreal Canadiens - Detroit Red Wings

  • 16 Oct 2018, 01:30

  • NHL

  • Paul Byron U 0.5 Points @ 1.85 Coolbet (Heavybet)

  • Detroit Red Wings (Moneyline) @ 2.50 (Medelspel)

Highliights från lagens senaste matcher


Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt