Speltips: Kvällen och Nattens NHL 14-15 Oktober

Inte alls många matcher idag men jag lyckades ändå skarpa ihop lite speltips på matcherna och ena spelas dessutom ikväll klockan 19:00.

(Devils-Sharks)

Kvällens första och enda match går av klockan 19:00 där San Jose Sharks besöker New Jersey för en match där Sharks underligt nog är placerade i ett 50/50 läge där oddssättarna helt klart höjt sin värdering på Devils efter senaste matcherna och man kan anta att Sharks kemiproblem är en stor faktor här som ställt till det för dom. Man har nyligen dessutom gjort om helt i kedjorna och det är inte ofta man brukar göra det om det inte helt går åt skogen.

Sharks har riktigt bra underliggande statistik men har ändå problem och det är som jag sa att kemin inte finns tror jag och därför måste man flytta på lite kedjor. Jag tror verkligen inte Sharks kommer kunna föra spelet här och vara dominanta utan jag tror Devils kommer spelmässigt vara det bättre laget men att Sharks kommer vara vassare och ändå få bättre lägen. En klassisk noplay på vinnare i den här matchen utan jag hoppar direkt in på specialerna här och hittar direkt ett intressant odds hos Unibet (Kambi) där man alltså satt upp Joonas Donskoi's poängodds till hela 1.88 på Nej.

Donskoi har varit en viktig kugge i Sharks och har ibland också fått spela högt uppe med Pavelski men oftast flyttas han fram och tillbaka och senast såg vi honom i en kedja med Marcus Sörensen och Antti Soumela. Med tanke på kedjorna framför honom och den bakom så tror jag verkligen inte vi kan vänta oss några 16+min speltid här inte utan risken att han skulle göra poäng kommer främst från 2nd Powerplay som ändå är riktigt farligt från Sharks och där kan jag förstå om bolagen ändå ser inte riskfator där.

Jag kan köpa Donskois poängodds om Sharks hade haft hemmaplan mot kanske Canucks och där deras överlina var en relativt låg Ö 3.5 lina. Men i detta fallet så är Sharks nästan underdog och har dessutom en låg Ö 2.5 lina så att dom ska kunna explodera i något målkalas här ser jag som en liten risk sett till oddsen. Här tycker jag att oddsen ska ner 20 punkter och kring 1.65-1.68 vore mer rimligt sett till antalet förväntade mål Sharks lär göra.

Övriga spel

  • Ducks-Blues U 5.5 Goals @ 2.00 bet365 (1.96 Sportmarket)
  • Martin Necas (Hurricanes) U 0.5 Points @ 1.62 (1.50) Unibet
  • Jordan Staal (Hurricanes) U 2.5 Shots on Goal @ 1.65 Betsson

Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt