Speltips: Anaheim Ducks - Arizona Coyotes - Är Coyotes så dåliga?

Anaheim ducks 10/10

Då jag i stort sett kammat igenom alla skottlinor på matcherna i natt och tagit ett spel på Kuznetsov så fanns det i princip inget kvar att plocka. Så tanken var att vänta in spelarpoäng och fokusera på enbart pre-spelen på omgången efter. Men sen gick jag igenom ö 2.5 linorna hos samtliga bolag och kunde konstatera att det fanns en riktigt bra spel där jag tycker dom satt en lina 20 punkter för högt. Och som nästan alltid är det en underdog som är felvärderad.

Anaheim Ducks

Detta Anaheim Ducks hade inte direkt mycket lovord bakom sig den här säsongen. Man visste redan innan säsongen att Kesler skulle bara borta och att man tappade en av lagets viktigaste spelare. Målskytten Perry gick sönder och man behövde gallra fram en rad rookies till att börja säsongen och just nu kan vi alltså se spelare som Terry och Steel med mycket spelminuter i högre kedjor. Med andra ord har Ducks gått ner från toppen och börjar nu likna ett lag efter top15 och deras spel har väl inte imponerad alls.

Man blev totalt utspelade av Sharks första matchen och då menar jag verkligen utskåpade, och då undrar ni säkert varför dom vann? Sharks hade kanske 20 målchanser på rad sen kunde Ducks kontra och skjuta ett backhandskott rakt på Jones som gick in. Även mot Detroit hade Ducks stora problem och man fick comebacken i slutet för att sedan vinna coinflippen på straffar. Är det verkligen här vi ska sluta tänka på Ducks som ett topplag? Jag tror det för även om defensiven är stark och Gibson är på uppgång så kommer det fortsätta vara att tråkigt lag som gör få mål och med en ö 5.5 lina som nästan alltid är över 2.00. Med andra ord för man sällan spelet och har få renodlade målskyttar i laget. Går med andra ord att jämföra med Kings.

Arizona Coyotes

Vilken usel start man fått och här snackar vi verkligen ångest för ett Coyotes som haft alla pusselbitar för att höja sig i år. Man har en bra målvakt och ett riktigt bra försvar för att vara ett bottenlag men ändå inga fullträffar? Ska jag vara helt ärlig är det ju en besvikelse men det är inget man ska dra för stora slutsatser av. Coyotes har inte blivit utspelade i sina matcher och man släpper in så många mål som faktiskt är rimligt av ett sämre lag, problemet är ju såklart att man inte fått igång målskyttet och jag vet inte om det är otur eller om det för Clayton Keller har en mera defensiv roll nu som center.

Jag har alltid sett väldigt många i Coyotes som målskyttar och därför tror jag att det kommer vända, eller rättare sagt jag är väldigt säker på att det kommer vända. Det hade varit värre om man spelmässigt varit brutalt sämre. Jag tycker att Coyotes gjorde en okej match mot Dallas på bortaplan fast man var riktigt stora underdogs och som jag kan se det här har spelbolagen ändå viktat oddsen lite i favör för Coyotes i och med att Ducks brukar ha cirka 1.70-1.80 mot Coyotes men nu har över 2.00. Så spelbolagen är också med här i den värderingen.

Speltipset

Här väljer jag att spela Coyotes Ö 2.5 @ 2.55. Mycket för att jag tycker att ö 2.5 linorna sällan ska vara över 2.30 i relativt jämna matchups och det är väldigt sällan vi fått se det i år för tex Habs hade 2.15 odds på ö2.5 borta mot Leafs så varför ska Coyotes vara så mycket högre? Eller är det så att spelbolagen använder Coyotes inledningsmatcher som ett verktyg för att sätta sina odds? Det tycker jag är fel och här skulle jag säga att oddsen ska ner 20 punkter och runt 2.25-2.30 vore ett rimligt odds här och inte så högt som 2.55. Tycker även ö 1.5 lagmål står fel på Coolbet men orkar inte leta dubbelvirke åt den.

  • Ducks - Coyotes
  • Coyotes Ö 2.5 @ 2.55 (2.28)
  • Coolbet
  • 11 Oktober 04.30
Highlights från lagens senaste matcher


Föj mig gärna på twitter där jag går under namnet @PLUSNHL där speltips postas dagligen och länkar till inläggen kommer så fort jag släpper dom samt viktig info kring spelen.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.