Speltips: Chicago Blackhawks - Toronto Maple Leafs - Överspel när Leafs ställer sämre målvakt

NHL 7/10

Efter mattan igår av spel så kunde vi konstatera att det kunde gått bättre men också mycket sämre. Vi slutade på runt +/-0 något unit hit eller dit och det gick mycket sämre på slutet. Det var alla tunga spel som i stort sett svek och vi kunde spelare som Tarasenko, Mackinnon och Simmonds spränga sina skottlinor rejält förvånande nog

. Sen hade vi oflyt som fan på Arvidsson och Forsberg och hade det inte varit för Canucks riktiga turmatch mot Flames där man trots att man blivit totalt utspelade gjorde 4 mål och då sprängde det alla spel på undern i deras förstakedja rejält. Men vi är på grinden igen här och det är ingen fin omgång i natt utan några riktigt tröga matcher så blir nästan noplay här utan dessa spel om inte radikala odds dyker upp på diverse sidor.

Chicago Blackhawks

Vi har en back to back match att vänta ooss här då både Blackahwks och Leafs spelade igår natt och Blackhawks kommer direkt från en vinst där man lyckades vända ett 2-0 underläge mot starka St Louis Blues. Och man kan ju tro det är 2013 när Toews går in och gör ett hattrick och leder hela laget framåt. Coach Q envisas ju alltid med att sätta Debrincat med Toews istället för Kane och om denna framfarten fortsätter kan vi nog ändå få se en höjning av Hawks i år även om inte försvaret är där.

Man tar fortfarande på tok för många utvisningar och är riktigt dåliga i inledningen av sina matcher för att sedan steppa upp gamet. Vi såg samma visa mot Senators där Hawks släppte lite i början för att sedan totaläga sista perioden. Nu har Blues visserligen underprestat enormt men sett till oddsen så var det en gganska stor skräll att Hawks lyckades vända matchen och jag kan tro att Blues moneyline live måste varit nere på 1.10 odds nästan där. Både målvakterna underpresterade enligt min mening men vad mer kan man förvänta sig av Cam Ward?

Toronto Maple Leafs

Gårdagens tredje skräll och kanske den största av dom alla när favoriten till att vinna Stanley Cup faller på hemmaplan mot bottengänget Senators. Visserligen är det ju inte som att City skulle torska mot (snabb googling) Cardiff City i fotboll. Men här ska Leafs helt enkelt spelmässigt bara totalt överlägsna med sin trupp. Och ser man till corsigrafen på matchen så var Leafs totalt dominanta och borde gjort kanske 5-6 mål den matchen medans Senators gick över deras förväntade mål flera gånger om.

Leafs var alltså riktigt starka här spelmässigt så ingen skugga över det laget bara för man förorade alls här. Men det var dock mycket snack om matchen innan mot bottengänget Canadiens där man fick stora problem under större delen av matchen trots att man var stor favorit och många sa efteråt att Leafs dessutom förtjänade att förlora den matchen. Leafs hade alltså problem mot att Canadiens hade en så stark bottom6 som stängde ner Leafs djup som annars brukar straffa spetslagen.

Speltipset

Med Andersen borta från Leafs mål börjar allas hjärnor direkt stirra in sig på överspel och det är väl något i den stilen jag funderade också när man confirmade att Garret Sparks ska alltså vara målvakt för Leafs på bortaplan och här kan det bli väldigt mycket problem för Leafs om Hawks är på hugget offensivt här. Hawks har lyckats stå upp bra mot Blues och lyckas vinna pga att man har en stark spetsoffensiv som gör jobbet och det är ju lite så med Hawks att man inte kan luta sig tillbaka mot en stark defensiv och hålla ledningar utan man måste nästan göra 3+ mål i varje match för att ha en chans att vinna för man kommer 100% släppa in då man slarvar mycket och tar en rad onödiga utvisningar match efter match. Om nu Cam Ward ställts i kassen här igen så kan vi nog förvänta oss en direkt slash på alla överlinor och det blir en ännu starkare reaktionen än vad som redan kommit efter Leafs confirmade Garret Sparks.

Således spelas Ö 6.5 i matchen till ett 2.30+ odds och här kan man i stort sett välja överlina och min tanke är att Ö 5.5 är inte värd för om målvakterna har en dålig dag kommer det rinna över mer än just 6 mål så då är det lika bra att ta en högre lina.

  • Ö 6.5 @ 2.30
  • Coolbet
  • Chicago Blackhawks - Toronto Maple Leafs
  • 8 Oktober 01:00
Highlights från lagets förra matcher






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.