Speltips: Buffalo Sabres gör framsteg

Buffalo NHL 13/8

När vi normalt sett pratar Sabres och ser tabellen så går scrollen flitigt på musen då vi aktivt måste söka oss längst ner till det brutalt usla laget gång på gång år och efter och en allmänt trött stad med trött tränare och spelare som aldrig lyfter såg aldrig ut att lyfta sig. Med Eichel i spetsen två säsonger så kunde man heller inte göra något avtryck i tabellen trots relativt enkelt väg fram till strecket i alla fall. Man hade efter Eichel rätt usel bredd och hade råtalanger tillsammans med totalt avdankade spelare som inte håller måttet i Pominville tex. Denna säsongen har man gjort rejält många smarta trades och även om många ser O'Reilly traden som något dåligt så ser jag den som väldigt bra för Sabres på sikt. Och sen att man dessutom fick in Jeff Skinner för en billig peng för Sabres till ett hett lag. Jag antar ganska direkt att Berglund kommer gå in i en andrakedja med nyförvärvet Sobotka och kanske Okposo?

Trots tunn backsida så får man ändå in Dahlin och Ristolainen är absolut inte dålig utan riktigt bra men problemet har varit att han matchas likt Erik Karlsson om man ser till speltid och ansvar och då blir det fler misstag, större press osv. Många frågetecken kring målvaktssidan kvarstår fortfarande och därför ser jag ingen helhet i Sabres även om man är på gång här och bygger med en väldigt snabb fart för framtiden. I min hobbygjorda tabell så hade jag Canes att sno sida Wild Card platsen i Eastern men samtidigt så tycker det är väldigt jämnt där och tror det kan bli ganska tight där bland Devils, Panthers, Sabres och Canes. Med andra ord har jag därmed tryckt Sabres framför lag som Isles, Rangers och Montreal som annars varit framför Sabres tidigare säsonger. Här har vi också medhåll av bland annat Pinnacle som i deras outright odds satt Sabres före lag som Hawks och Wild även om det snarare är något till överdrift kan jag tycka. Sabres ska stå lite lägre för kampen om sista Wild Card är lättare och inget annat. En relativt stor hit or miss med detta lag som egentligen har kapaciteten att kunna slåss om en 16-18 plats i tabellen som förväntningarna dragits ner på avsevärt pga deras förflutna där ingen i laget någonsin haft framgång på något sätt.

Någon smart individ klippte Sabres slutspel till 8.00 tidigt och tryckte ner linan till 4.17 innan jag ens hann se att odds fanns uppe. Plan B var direkt att försöka requesta ett H2H vilket dom gick med på och laget man ställde Sabres mot vart Montreal. Ett väldigt bra motstånd till sett till den potentiella edgen skulle jag säga. Jag personligen har Montreal rätt långt ner men ändå före lag som Rangers och Islanders. Anledningen är till största del Carey Price men annars tycker jag lagbygget ser ganska tråkigt ut och vet man ens om Shea Weber är redo vid start och vilken nivå kommer han ha? Håller inte alls Alzner och Petry på den nivån andra verkar hålla dessa herrar så håller inte med vissa om att defensiven är okej för det är den verkligen inte.

Ser vi till anfallet så har man inte en enda stjärnspelare och då vill jag inte kalla Drouin och Pacioretty som absolut topp heller för dessa har mycket att prestera och man tradade nyss till sig Max Domi från Coyotes som till grunden är en riktigt bra trade sett till hans potential men i nuläget så har Max Domi varit långt långt från bra och tanken att han ska kunna växa i ett svagt Montreal känns ganska långt borta. Det man har att gå på är att man kommer ha en väldigt bra tredje och fjärdekedja och ha en bra bredd där bak i kedjorna och det kan i sig väga upp att man saknar en stjärntopp. Men om inte Price gör något unikt här så kommer detta laget få det svårt.

Så spelet i sig är Sabres att få fler poäng i grundserien än Montreal till oddsen 1.81. Ett ganska tight spel i sig och jag kommer inte spela mer än medium här dvs 2.5/5U och mest för att jag ser en rad tveksamheter kring Sabres defensiv och målvakt och jag vill inte chansa heller på en sån stor hit or miss. Så vad ska då rätt odds vara? jag skulle säga runt 1.65 här om jag ska skjuta lite från höften och då ser jag en potential i ett dåligt Sabres samtidigt som jag inte ser någon potential i ett okej Montreal

Spelet Buffalo Sabres (vs Montreal Canadiens) Mest poäng ordinarie säsong @ 1.81 NordicBet > NHL > Lagspecialer






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.