Speltips: Sverige - Österike

Sverige - Österike

Trodde jag i stor sett hade alla spel klara för dagen när nästan alla spel droppat enormt mycket och det var spel i alla matcher redan. Men när det gäller Sveriges match så väntade jag info på att se vem som tog Elias Petterssons plats i laget samt i PP kedjorna och nu är det klart att det blir Adrian Kempe som tar hans plats rakt av och går alltså in i andrakedjan samt i Sveriges powerplay.

Och jag är inte helt säker på hur länge oddset har funnits på just Adrian Kempe att göra poäng men just nu ligger den uppe hos Coolbet på 1.70 vilket jag tycker är ett bra odds med tanke på att han kommer få bra med spelminuter i en bra kedja sen så ökar chansen när han står med i Sveriges powerplay. Sveriges lagmålslina ligger på Ö.5.5 så vi kan väntade oss 5-7 mål i matchen och jag ser 1.70 som ett bra odds på en offensiv spelare som Kempe här. Det är alltid svårt att beräkna rätt odds när lagmålen ökar och ska man gissa lite fritt här så skulle jag sätta honom lite under Backlund och runt 1.45 här och kanske 1.50.

Sverige bör köra över detta Österike och även om Österike inte är så brutalt dåliga som vissa andra lag i gruppen så är Sverige så starka att man kommer hålla bort detta lag likt man gjorde med Frankrike. Och visst kan Österike få in någon puck men jag tror absolut inte man går över Ö 1.5 mål utan Sverige kommer göra en bra kontrollerad match återigen och det enda som oroar mig är att man kommer trappa ner redan vid 3-0 eller liknande och inte gör som Finland och ösa på matchen ut.

Sverige är otroligt skickliga i defensiven och det kan ha en negativ inverkan på just övern när det kommer till poängspel då coachen ofta vill splitta speltiden när det gäller möten mot mindre bra lag som Österike. Så det kan hända att Kempe får 13min speltid och då gäller det somsagt att han verkligen får PP tid för Sverige kommer få sina chanser där är jag helt säkert.

Adrian Kempe ersätter sjuke Elias Pettersson i andra-formationen. Tar gans plats så även i powerplay. De anmäler ingen ny spelare trots detta manfall. Elias sa igår när vi pratade att det var lugnt med snuvan och nästäppan men det måste blivit värre under natten.

— Dusan Umicevic (@SVTDusan) ?ref_src=twsrc%5Etfw">May 9, 2018






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt