Speltips: Långtidsspel NHL Del 2

Långtidsspel Del 2

Detta spelet går lite hand med det förra långtidsspelet jag hade på Vegas mot Kings där mina tankar var att det var relativt stort felsatt set till bland annat egna tankar men också hur hela marknaden står sig. Det är rätt uppenbart att det såklart finns fler spel än just detta då just H2H spel sätts efter tabellen och gör då NordicBet ett litet fel i oddsväg som att tex sätta Vegas efter Kings i outright odds blir värdet rätt stort på just dessa H2Hs och jag skulle säga att variansen på dessa blir rätt låg då det utspelar sig under en hel säsong och ett lag kan sällan ha tur och det blir ett långsiktigt tänk där ofta oddssättarna brukar ha rätt med undantag för Vegas/avs/devils i fjol.

I år har man nästan kapat förra tabellen rakt av och satt den i outright odds och det syns ganska väl direkt på en annan H2H jag kikade på och det var Wild - Avs där man ställt oddsen 50/50 för Avs överpresterade förra gången medans Wild underpresterade och enligt tabellen förra året så är detta ett korrekt satt odds men man börjar ju andra lite..

Men å andra sidan så har detta gett ännu en effekt på laget som vi spelade på förra gången och det är Vegas. Som jag sa i förra inlägget där jag placerade en tung insats på Vegas att komma föra Kings till 2.40 så tycker jag att Nordicbet totalt feldömer Vegas här igen och denna gången är det mot Sharks man också fått ett 2.40 odds. I mina ögon så är Sharks likt Kings ett mycket stabilt lag som nästan hela tiden överträffar sig själva sett till vilken trupp man egentligen har. Man gör inte mycket mål framåt men man är ändå stabila och lyckas få med sig resultaten hela tiden.

För mig så såg jag det som att Sharks överprestera förra säsongen och hade väl egentligen ingen lysande spelare direkt utan det var helt enkelt tränarens förtjänst och man fick mycket deras Division är skrattretande dålig jämfört med tex Metro eller Central. Sharks hade en promenadstig att gå förbi Flames, Oilers, Canucks och Coyotes och det var en rel slump att ens lyckades ställa sig före Kings. På samma sätt tycker jag också att Ducks överpresterade och det såg man i slutspelet också att det räckte helt enkelt inte till.

Enligt mig så ska Vegas vara favoriter mot Sharks i denna H2H och då snackar vi ungefär 55% om man ska trycka ut ett odds lite på magkänsla och även sidor som Pinnacle, bet365 och rubbet har just Vegas före Sharks på sin outright. Vegas har en riktigt vass trupp och har fått igång alla cylindrar och har en toppmålvakt medans Jones såg betydligt sämre ut i kassen för Sharks denna säsong. Jag ser inte hur Pavelski och Thornton ska bära upp laget en till säsong så det blir väl som vanligt nu att det blir lite firma Couture/Kane/Hertl som man tror ska kunna fixa det mesta framåt nu och visst har man ett bra försvar och spelar i svag Division men Vegas bör ha det betydligt enklare än Sharks här som borde förväntas sluta efter top10 tycker jag.

Som ens slutkläm här så tror jag att lag som Flames har en riktigt stor chans att kunna dra förbi Kings, Ducks och Sharks som bara känns trötta nu. Lag som Canucks och Coyotes bör kunna dra sig upp från rännstenen där nere och göra kliv även om det inte räcker hela vägen så med andra ord tror jag att klyftan i Pacific kommer minska kraftigt och vi kommer få se ett jämnt slutspelsrace i April.

- Vegas att komma före Sharks @ 2.40 4/5U Nordicbet
NHL > Säsongsspecialer






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt