Speltips: Tvivlar starkt på Tom Wilson

Medans hela Sverige firar nationaldagen eller rättare sagt fortfarande sover så har jag suttit uppe ett tag och granskat lite odds på Coolbet och Unibet tillsammans med lite pytt i panna och ett glas Juice. Till min stora förvåning så hade inte spelbolagen lärt sig sin läxa ännu och om man kollar lite på poängodds så har mer värde än vanligt skapats i form av U 0.5P spel vilket gynnar mig väldigt mycket och här trodde jag nästan på motsatsen igår när jag kollade vad Betsson hade släppt. Om vi ska gå igenom Coolbet först så ser man nästan högst upp min vapendragare Tom Wilson som varit en duktig tredje länk i kedjan med Ovechkin och Kuznetsov.

Ser man till tidigare säsonger, nuvarande speltid och PP roll så överpresterar han sina siffror väldigt mycket just nu och det är uppenbart att en spelare som inte ens spelar PP inte ska ha så höga odds på U 0.5P om den formeln kan du använda på vilken spelare som helst likt Wilson. Spelbolagen struntar fullkomligt i PP lines så det är uppenbart att tex samma odds funnits även om Wilson nu spelade i deras PP. Wilson har pendlat mellan 1.40-1.85 detta slutspel om vi ser till U 0.5P och nu börjar han alltså peaka sin absoluta värdetopp och då kan jag inte undvika ett spel här. Något som gör spelet ännu bättre är just att Vegas har hemmaplan och många tror säkert att det inte spelar någon roll i form av mål.

Men ska man tolka oddsen så får man 1.63 i odds på att Vegas gör Ö 2.5 mål medans man får 1.95 på att Capitals för Ö 2.5 mål. Wilson spelar i Capitals och Capitals har innan ibland haft runt 1.70 i odds på att göra Ö 2.5 på hemmaplan så poängen här är att Capitals förväntas göra färre mål och Coolbet har inte reglerat oddsen efter detta. Så vad bör oddsen vara då? svårt att säga då det inte finns en rimlig formel som talar om exakt vad det ska vara, men som jag ser det så ska mans odds vara runt 1.60 på neutral mark och lägg då till att Caps förväntas göra lite färre mål så kan man dra ner det till 1.55-1.60.

Något som är intressant är bolagens snabba ändringar från match till match när det gäller spelare. Minns ni att man fick Haula poäng till 2.40 senast? nu är han nere på 2.00 för han gjorde 1 poäng senast. Absurt hur spelbolaget kan ändra så mycket på en poäng.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt