Speltips: Vegas - Capitals Game 1

Vegas - Capitals

Dafs för final i och jag hade inget planerat att spela på denna serie först då det är rakt av poänglöst att spela på vinnare här då det är omöjligt att få en edge mot bolagen som är så rätt ute här. Ser det som idioti att försöka hitta värde i över/under samt vinnare. Det som gör det intressant är att samtliga bolag har maximerat skottspel/poängspel till den grad att flera missar har gjorts och det finns i stort sett minst ett bra spel på varje bookie så tanken är att sprida ut lite småspel som inte går i varandra på lite poäng och skott i matchen. Problemet är att man inte vet vilken matchbild vi kommer att få se här i den här serien så jag väger mina spel mot ett average antal mål vi fått se hittills i tuneringen med liten hemmafördel för Vegas som enligt oddsen tros göra fler mål än Capitals.

Mycket hänger också på hur toppmålvakterna i båda lagen spelar och ska man tro statistiken så kommer båda dessa göra en ganska bra match och det går också ihop med att Ö 5.5 står i 2.00+ vilket det inte alltid gjort under slutspelet för dessa lag. Och slutsatsen här är att poängspelen har värde på undersidan då bolagen sällan justerat poängspelens odds efter ö/u linan för antalet mål i matchen utan dessa är formade på senaste formen och kanske PP om man gjort ett bra jobb och samma gäller skottlinorna.

Här tänker jag snabbt först och främst på skottspelen och de första jag såg var Oshie som är ett autospel av mig direkt då han under säsongen lyckades gå över linan 20 gånger endast och visst i ett slutspel kanske han tänder till lite extra men han har haft lite flyt också med långa OT vissa matcher som boostat senaste skottresultaten för honom. På lång sikt så kommer han sjunka i skott och då tar jag en 1.70+ alla dagar i veckan på honom. Samma med Marchessault och här hugger jag på allt som ger mig över 2.00 linan. Inget superspel i sig men jag spelar alltid honom på en U 3.5 lina till 2.00 speciellt i en final där det kan vara lite spänt och det är oklart hur mycket speltid han kommer få då det dessutom kan vara så att Caps matchar Ovechkin/Kuznetsov mot Vegas toppkedja. S

pelet på Ovechkin tar jag också nästan auto då han hela tiden legat på en Ö 4.5 lina men nu får jag 4.0 till helt okej nästan even odds medans alla andra bookies har snäppet högre. Lars Eller är lite knepig men som jag kunde så så var han inte listat på något Powerplay hos Caps och har inte placerats i en speciellt offensiv kedja så tveksam till att han ska ha ett sånt poängodds i en mindre framträdande roll på bortaplan som liten underdog i matchen.

Spel som spreadas
( ) = Vad jag tycker rätt odds ska vara.

Lars Eller U 0.5P @ 1.60 (1.50) Coolbet
Jonathan Marchessault U 3.5 skott @ 2.11 (1.90) Coolbet
Ovechkin Ö 4.0 skott @ 1.85 (1.70) NordicBet
Oshie U 2.5 skott @ 1.72 (1.50) Unibet

Spelförslag som ej spreadas

Vrana Ö 0.5P @ 3.05 Coolbet (2.60)
Reilly Smith U 2.5 skott @ 1.81 Coolbet (1.70)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt