Speltips: Kings fortsätter mot slutspel

Edmonton Oilers - LA Kings

Efter att ha demolerad Colorado fullständigt och Kopitar haft show med Varlamov så får man konstatera att Kings inte viker ner sig när vinsterna behövs som mest. Tvärtom så har Kings varit ett riktigt stabilt lag på senaste tiden och trots att man förlorar matcher så gör man inte som Colorado och går och förlorar 7-1 och ändå sitter kvar på slutspelsplats. Det ör lite förvånande hur alla bookies öppna ganska högt på Kings och det hänger nog ihop med att Oilers fullkomligt sopade banan med ett Ottawa utan Erik Karlsson.

Jag väljer att inte dra för stora slutsatser av just den vinsten och tycker att Ottawa varit ett sjunkande skepp hela säsongen och likt Islanders så kommer det alltid stora ras flera gånger varje månad. Jag är mer imponerad över Kings vinst och när man redan innan matchen hade runt 60% chans att gå till slutspel enligt predictionmodellerna så bör denna vinsten vara en enorm boost för laget.

Nu möter man ett Oilers som till skillnad från Kings inte har något att spela för alls och som jag håller som ett betydligt sämre lag och hade det inte varit för hemmafördelen här hade det varit riktigt högt värde. Jag trodde att alla bookies skulle ta motivationsfaktorn mera seriöst och släppa Kings ML till kanske 1.70 men istället behandlar man Oilers med mer respekt och sätter ut oddsen som att Kings skulle möta ett nästan identiskt mittenlag. Håller inte med oddsen här och tycker det är värde på -0.5 och ML.

Det absolut smartaste är att spela på +0 här och jag tror att om man väntar in rätt bookie får nog 1.80+ på detta om man kan spela på allaeu bookies. Jag väntar mig igen 7-1 seger här direkt utan Kings på bortaplan brukar alltid vara lite defensiva av sig och U 5.5 är nog inte så dumt heller men när Oilers inte har något att spela för tror jag det blir en mer offensiv ton på matchen så skippar underspelet helt. Och vad det gäller poängspel så är det helt omöjligt att pricka poängspel i Kings lag så har skippat nästan alla spel här säsongen igenom.

- Kings +0 @ 1.80 Guts

-0.5 funkar också 2.40+ och ML 1.83+ som finns på Pinnacle.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt