Speltips: Det blir Panik i Coyotes

Buffalo Sabres - Arizona Coyotes

Bottenmöte mellan två lag som är helt uräknade numera och nu gäller det väl egentligen att förlora mest för att få Dahlin kan man tro? nej dessa lag har mycket att förbättra och bör försöka prova nya saker med sin offensiv och pröva nya olika kombinationer framåt och försöka gå på sin offensiv här. Jag tycker att det luktar Ö 5.5 här men av princip spelar jag aldrig dessa odds då bolagen har mycket mer koll på överlinorna än någon annan. Tror det blir ganska 50/50 i den här matchen då Sabres varit usla på hemmaplan säsongen igenom och Coyotes steppat upp spelet på senaste tiden trots att lovande spelarna Fischer och Perlini tagit kliv tillbaka. Coyotes hade enligt dailyfaceoff som uppdaterades idag Richard Panik tillbaka i förstakedjan brevid Stepan och Keller som också är deras bästa vapen framåt. Det som ser väldigt lovande ut när det gäller Panik är att han senast spelade i deras första powerplay och nu även är listad som en spelare i powerplay.

Med det sagt så tycker jag att ett odds på Panik här borde ligga lite ovan Stepan och Keller. Han är ingen säker poängplockare och därför har någon slags Lucic-liknande roll där han jobbar brevid Stepan/Keller så ett odds på runt 1.95 vore rimligt för Panik med denna position. Hos Betssongroup dvs Betsson, NordicBet, Betsafe så hittar vi Panik till 2.30 odds på att göra minst 1 poäng i matchen. Det ironiska i detta är att Coyotes spelar imorgon också och då har han 1.90 odds på samma bolag. Det visar på att man satt oddsen utifrån att han inte ska spela i förstakedjan och att det senare oddsen sattes efter infon att han var i första. Jag skulle säga att man kör på 2.30 oddset om man får det men börjar det droppa så kommer det fler tåg. Det är ingen vidare bra omgång här utan jag hittade 2-3 picks bara den här omgången. Tog Pominville U 2.5 skott oå mål till 1.90 odds tidigare hos Betssongroup

- Panik Ö 0.5P @ 2.30 Betssongroup

Extraspel:

Bruins kan clincha playoff om man tar poäng mot Blues och jag såg info om att Blues kanske saknar Tarasenko också vilket tiltar över favoritskapet till Bruins i mina ögon men oddsen där står redan rätt så fick lov att välja mellan lite annat och valet föll på Heinen Ö 0.5P @ 2.40 i Bruins. Har tidigare fått väldigt små roller senaste matcherna men nu har fått en bra kedja och jag tror han även ska spela Powerplay1 med Marchand och company. Annars kör han i en kedja med Krejci och Donato. Det roliga här är att Donato har oddsen 1.72 på poäng när han kör samma kedja som Heinen och samma PP. Då kan man själv dra sin egna slutsats om vad oddsen 2.40 är värt.

- Heinen Ö 0.5P @ 2.40 Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt