Speltips: Matthews @ 1.60

Toronto Maple Leafs - NY Islanders

Storfavoriter och med slutspel nästan säkrat och fortfarande en chans mot toppen fortsätter Leafs ånga på denna säsongen och nu börjar man bli riktigt farliga när deras andrakedja vakant till liv i slutet av säsongen också. Som vanligt är man storfavoriter på hemmaplan där man också har en väldigt låg Ö 2.5 lina jämfört med andra lag och bara Preds/Pens brukar ha en såpass låg lina mot ett mittenlag som Islanders. Islanders har fortfarande sina vanliga problem med målvakten och försvaret och luftslottet islanders börjar sakta försvinna något när man inte lyckas göra 4 mål varje match längre.

Här håller jag helt med oddssättarna i oddsen på leafs då man ska vara så stora favoriter mot Islanders men samtidigt vågar man ju inte vara där och peta på ett Isles odds som egentligen är så osäkert så är mer som att kasta tärning om Halak gör en bra match tex. Istället såg jag att Betsson gjort bort sig lite i sin oddssättning på en spelare i Leafs och det hör till ovanlighetens skull att att det är Matthews som har huvudrollen här. Med ett odds på 1.60 på hemmaplan så känner jag att jag måste ta oddset.

Tidigare mot mittenlag och sämre har Matthews allitd haft 1.50 eller mindre och då räknar jag matcher där Leafs Ö 2.5 lina matchat den som finns nu med samma odds. Här ska oddsen vara kring 1.44-1.48 och inte så högt som 1.60 och visst kan man argumentera om att andrakedjan varit hetare senaste matcherna men att sitta o höja odds för en spelare går poänglås nån match är helt fel. Matthews har inte alls varit sämre och får fortsatt samma speltid som innan. Jag ser Matthews poäng till 1.60 som ett alternativ till Leafs Ö 2.5 som står i 1.27. Annars tycker jag man fått till oddsen helt okej och det fanns förutom Matthews bara Marleau som hade ett odds som fanns värde i men jag brukar inte röra Marleau förns oddset stiger upp till 2.15 som det alltid gör några gånger under säsongen

- Matthews Ö 0.5P @ 1.60 3/5U Betsson






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt