Speltips: NY islanders - Minnesota Wild

NY islanders - Minnesota Wild

Spelstopp: 19:00

Detta blir ett ganska snabbt inlägg då matchen börjar ovanligt tidigt för att vara en Måndag och är en av fler kvällsmatcher som går ikväll. Islanders tillbaka på hemmaplan men är fortsatt underdog och det ser fortfarande inte ljsut ut för laget och jag skulle säga att slutspelschanserna minskar mer och mer när devils och flyers fortsätter att bita sig kvar i kanten till strecket. Wild har fortfarande goda chanser att nå slutspel och har alla pusselbitar tillbaka i spel och bör kunna växla upp nu på slutstrecken inför slutspel.

Jag förstår helt klart att Wild står som favoriter här men det är inte direkt spelvärt på bortaplan ändå så lite ovisst är det. Sämsta målvakten i ligan nästan allafall för några månader sedan var definitivt Halak och han står även nu mot Wild men på senaste matcherna har han hållt nollan två gånger och hans hybris lär vara enorm just nu. Men han ska helt klart inte hålla ner Wild under tre mål om jag ska tro statistiken här. Islanders släpper fortfarande in nästan mest i ligan och är väldigt skakiga även i 5v5 som borde vara lite stabilare i mitt tycke. Jag tycker man kan spela Wild Ö 2.5 här som är ett bra spel eller Wild +0 dvs pengarna tillbaka vid oavgjort. Jag ogillar ML på bortaplan som några kanske vet.

Istället finns en rad olika poängspel att välja på i Wild som Granlund till 1.80, Niederreiter till 2.25 och Koivu till 2.00. Niederreiter spelar i förstakedjan och stor fördel finns där när oddsen är 2.25. Men problemet där är att han spelar 2nd powerplay och får inte alls lika mycket tid som första ppet med kanske viktigaste spelarna. Därför lockar Granlund, Zucker eller Koivu mer här och jag tycker personligen att Granlund har gradvis blivit underskattad av många och även bolagen. Han är den i Wild som ska göra flest poäng, ha mest speltid av anfallare och spela i 1st PP. Sett till Islanders usla defensiv så tycker jag att det är ett bra spel till 1.80 odds och ska nog snarare ner mot 1.60.

- Granlund Att Göra Minst 1 Poäng @ 1.80 2.5/5U Betsson






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt