Speltips: Keller vs Saad

Arizona Coyotes - Chicago Blackhawks

Yotes började nästan som favorit i den första oddssättningen men har nu senare under dagen gått upp lite och blivit underdogs. Här håller jag inte riktigt med bolagen men det är inte tillräckligr för att jag ska spela på Coyotes rakt av. Jag tycker Hawks sett riktigt usla ut på senaste tiden och coachen har fått lite panik och ändrat fram och tillbaka i kedjorna väldigt mycket. Duclair i första med Toews och Saad helt petad. Hawks har fem raka förluster och har väl egentligen haft något som fungerat i laget och när inte firma Schmaltz och Kane kan fixa 2 poäng per match vem ska då göra det? Hawks slutspelschanser ser jag som lägre än Rangers och då har Rangers gåt ut med att man går får en rebuild och inte har fokus på slutspel ens.

Hawks känns som ett skadat djur just nu och det måste vara tufft att till och med Avalanche seglar förbi storlaget. Tror Coyotes mycket väl kan gå in här och föra taktpinnen och man har gjort tre mål i deras tre senaste matcher och ökat sin målproduktion något. Och när Hawks fortfarande har Crawford skadad så ser det verkligen inte bra ut för laget och man kan nog räkna med att Coyotes Ö 2.5 är ett riktigt bra spel om man väljer att starta Glass/Forsberg.

Jag kommer spela ett H2H spel på Clayton Keller mot Brandon Saaad till 1.86 odds som då räknas som even odds på Betsson. Clayton Keller ska vara Coyotes främsta poängplockare och sniper och har sett riktigt bra hela säsongen och där är väl han och Dvorak som jag tycker utmärkt sig den här säsongen. Clayton Keller ska ha ett poängodds kring 1.80 som han har på Unibet eller 1.85 någonstans medans Brandon Saad ska ha 2.40+ med tanke på att han är helt borta ur powerplaykedjorna och det är oklart hur mycket speltid han kommer få. Jag tycker också att Saad inte sett bra ut alls efter nyår och har väl inte fått den effekt man önskade brevid Toews. Detta H2H odds ska ner en bra bit till när det är bästa spelaren i Coyotes mot en icke-PP spelade tredjeforward i Hawks.

- Clayton Keller (vs Saad) H2H Points @ 1.86 3/5U Betsson

- Ekman Larsson (vs Keith) H2H Points @ 1.86 2/5U Betsson






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt