Speltips: Patrice Marleau

Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators

Leafs går in som väntade storfavoriter i matchen och då är allt i sin ordning, men nu har man rejält med press på sig om man ska ha ett 1.70 -0.5 odds mot ett lag som ändå kan spraka till ibland. Har ingenting att anmärka på när det gäller oddsen utom att man inte ska lita på Leafs försvar alls i matcher som detta vilket gör att oddsen 1.70 -0.5 inte alls känns så säkert som det brukar. Sens får tillbaka sin kanske bästa spelare i anfallet dvs Mark Stone och nu kan man börja rätta till lite kedjor som haft dålig kemi.

Jag litar inte alls på Senators heller utan det skeppet seglade iväg för länge sedan, däremot tror jag att det bli en hel del mål här om båda lagen kommer igång. Leafs kommer absolut inte gå under 3 mål och Senators kan nog också lösa den linan relativt enkelt om Leafs spelar som han gjort senaste matcherna. Hos Leafs har fler kedjor än förstakedjan tagit form nu och Marner har kommit igång på allvar nu och spelar just nu i andrakedjan med Kadri och Marleau.

Tyvärr är bolagen smarta här och har satt både Kadri och Marner till ett så det är läge att hugga när man kan på dessa odds så fort hemmaplan+sämre lag ingår i ekvationen.

Leafs har just i skrivande stund gått ut till 1.38 på Ö 2.5 (Unibet) vilket gör denna match till den mest målrika matchen på länge hos Leafs i fall man ska tolka oddsen. Hur ska då Marleau ha ett 2.15 odds? svaret vet ingen men det är ett riktigt bra spel.

- Marleau Ö 0.5P @ 2.15 2/5U Betsson

kommer även refilla med 1U till 3.5U totalt

Sidespel man kan ta: Nylander (vs Stone) H2H Points @ 1.95






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt