Speltips: Säsongens första maxspel

Jag vill börja med att understryka att om du är halvt limiterad på Betssongroup så får du absolut inte in max utan det är värdet som är 5/5U för mig och det betyder inte att spelet är 95% chans att gå in utan här ser jag värdet som extremt högt även om marknaden för H2H inte alls är så generös som andra marknader. Jag är väldigt snål med maxspel och lägger väl ut kanske 1-3 varje år.

New York Rangers - Boston Bruins

Rangers är på hemmaplan mot ett B2B Bruins som går som tåget. Jag har inga som helst argument som talar emot Bruins trots att man är B2B. Man är kanske det svåraste laget i nhl att slå just nu och med Marchand tillbaka i spel så blir det enormt tufft för Rangers ändå. Första jag tänkte var att Boston omöjligt kan vara favoriter men Rangers har inte visat något bra den här säsongen och när Grabner är målfarligast i ett lag med många bra spelare då börjar man undra. Jag tycker dock att Rangers trupp ser bra ut sett till andra nhl lag och man bör ligga kring top15 den här säsongen och jag tycker nästan truppen är bättre än Boston. Men Boston har överraskat många och har väl egentligen varit ett lag som lett i corsi +/- senaste åren och varit ett topplag i form av målchanser och possession. Med andra ord presterar Boston väldigt väldigt bra utifrån förutsättningarna man hade med sin trupp.

Nu till spelet och det Betsson har gjort här är något riktigt dumt och man har alltså gjort som vanligt och fått rakt av på formen på spelare och då ställt Rick Nash mot Riley Nash i H2H och sedan ställt Nash på ett 1.80 odds dvs slight favorit. För att förtydliga detta är det alltså Rangers förstkedja spelare och kanske den spelare som skjuter mest i Rangers och som har bäst chanser och som borde vara farligast när det gäller att göra mål. Han spelar 1st PP och är troligtvis tillsammans med Zuccarello och Zibanejad även i natt. Riley Nash däremot finns i tredjekedjan hos Boston och även kallad "shutdown" kedja som ofta får speltid mot motståndarnas bästa kedja i hopp om att stänga ner den. Han spelar inte powerplay får begränsad speltid. Jag har sett hans poängodds ute förut och den har varit 3.05 några gånger på Unibet och betsson. Rick Nash däremot ska definitivt ha runt 1.90 vilket gör att det blir en extrem skillnad. Sen att Rangers har hemmalag och ändå förväntas göra minst 3 mål gör saken ännu bättre. Betsson måste fått något fel i skallen när man lägger ut Nash och Riley till nästan even odds.

- Rick Nash (vs Riley Nash) H2H Points @ 1.80 5/5U






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt