Speltips: Minnesota Wild - Ottawa Senators

Minnesota Wild - Ottawa Senators

Har kikat lite snabbt på odds och valet var ju mellan Avs och Sens som jag visste på förhand skulle ha ganska bra odds på både ML och övern. Jag hade hoppet på Avs men efter deras match mot Sharks och Rangers finns ändå lite frågetecken och frågan är ju om man verkligen förtjänade att gå ut med vinst i båda dessa möten och vad man skulle göra om inte Bernier eller Mackinnon var i storform. Oddsen är väldigt fina på Avs Ö 2.5 tex på Coolbet till 2.10 och Unibet har 1.86 här men här måste jag nog säga att båda har fel för jag skulle vilja ha oddsen upp till 2.30 nästan för Leafs på hemmaplan underskattas alltid och man är bra i sin defensiv också så jag vet inte vad bolagen tänkt där.

Valet föll på Senators Ö 1.5 som finns till ett 1.50 odds på Coolbet och då undrar många varför man inte tar en ö 2.5 lina istället för att köra Ö 1.5 till ett lägre odds. Ö 2.5 fanns till 2.50 och det är att jämföra med unibets 2.20 som brukar vara rätt ute och det skulle ge oss en oddsökning på cirka 5% och frågan är ju då om det är värt att reka ut? Om vi istället kollar hur bolagen listat sina Ö 1.5 odds så har Unibet 1.35 och Coolbet 1.50 vilket är en oddsökning på cirka 9% så därför ser jag ett större värde i att välja Ö 1.5 och det är inte enbart just för att det är det säkra kortet utan jag försöker se vart värdet ligger i spelen. Men bara för det är ett utstick i odds här så ska det motiveras också och coolbet har ju varit lite så att det ofta ligger lite fel ibland på bortaplan och oddsen är ibland lite högre än väntat i och med att man ofta sätter 2.5 linorna lite högre.

Ofta händer det på bottom16 lagen och inte topplagen där man annars är korrekt ute nästan hela tiden. Men när det gäller lag som Sens, Coyotes osv så brukar det alltid vara svårt att sätta linorna på bortaplan då det är ett dåligt lag och man vet inte riktigt hur pass offensiva ett lag är. I vissa fall man ju hemmalaget släppa in mycket som tex Islanders trots att man möter Coyotes och det ställer till lite problem för bolagen.

Ottawa har ju som bekant haft mycket problem på både hemma och bortaplan och jag skulle säga att det inte ligger så stora problem i Sens lag på bortaplan utan problemen har ju varit att nästan alla spelare har varit urform och man har inte kunnat få någon kemi i laget. Wild har heller inte gått speciellt bra men har varit riktigt bra på hemmaplan den här säsongen där man brukar spela väldigt kontrollerade matcher som på ett sätt talar emot mitt spel lite men även Wild har sina brister och man är inte det där jämna laget man en gång varit och jag liknande ibland Wild med Kings förut då man var så säkra på hemmaplan och släppte i stort sett aldrig in 3 mål ens.

Nu är det annorlunda i Wild och att ge dessa ett 1.55 ML odds är ju ett litet skämt rent usagt även om jag aldrig skulle våga röra en ML-lina igen i min livstid på Ottawa. Jag spelar normalt sett bara flat nu på 2.5U men ibland så höjer jag till 3.5/5U när ett spel har lite extra värde en vanligt. Så man får ta det med en nypa salt och inte öka insatserna allt för mycket när man ser ett 3.5u spel av mig.

- Ottawa Senators Ö 1.5 @ 1.50 3.5/5U Coolbet

Totaler Lagmål






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt