Speltips: Skottspecial på Anders Lee

Montreal Canadiens - New York Islanders

Nattens enda match i NHL och efter alla kvällsmatcher blir den en väldigt tam avslutning med två mindre bra lag i mina ögon. Islanders eller Isles som de kallas har gått från en toppensäsong ända ner till brutalt dåliga och frågan är ju om inte allt var en synvilla redan från början och att hela anledningen till varför Isles gick så bra var för att Tavares med vänner kunde ordna 3-4 mål varje match och då kunde deras usla försvar och väldigt mediokra målvakten Halak gömma sig undan de problem som egentligen fanns där.

Kollar man in statistiken så har Isles haft problem till och från och man har aldrig haft en riktigt stabil period bakåt och man släpper in mål nästan hela tiden med tveksamma insatser från Halak. När Isles väl vinner så har man allt som allt också släppt in minst 2+ mål och problemen kvarstår match efter match. Deras offensiv har också avtagit med undantag för deras senaste match där andrakedjan med Barzal i spetsen kunde noteras för 5 poäng.

Montreal har heller inte gjort någon toppensäsong men där förväntade jag mig nästan mindre. Man har ingen riktigt topp i laget och det består mest av ett gäng top6 spelare som aldrig riktigt når sin peak känns det som. Carey Price har börjat komma tillbaka igen i sin gamla form och det ser bitvis bättre ut på hemmaplan där man bör vara större favoriter än vad man är mot ett väldigt svagt Isles som troligtvis fått sina "höga" odds efter sin stora match nyligen. Habs ska vara favoriter här ner till 1.70 tycker jag och man ska respektera hemmaplansfördelen här så inget snack om saken. Jag tittade lite snabbt på spelarspecialer och överlinor och av det första jag såg så fanns det inget enormt värde utan när jag gick in närmare på statistiken över natten så hittade jag några fina spel.

Anders Lee U 2.5 skott på mål lockar här på bortaplan och anledningen är att man får över 2.00 på undern som annars ligger nästan 30 punkter för högt när det gäller Anders Lee i Islanders. Kollar vi hur han skjutit den här säsongen så har han på 44 matcher skjutit över i 20 av matcherna och det ger oss oddsen 2,20 på över som annars står i 1.70 någonting. Men för att inte bara kolla den här säsongen så kollar vi även in 16/17 säsongen hur det gick för Lee. På 30 matcher av 81 lyckades han pricka Ö 2.5 skott och det skulle isåfall ge oddsen 2,70 på övern. Så frågan är ju varför oddsen är nere på 1.70 nu?

Svaret är att Lee har gjort 4 skott eller mer i 10 matcher och det har gjort att oddsen i sin tur ökat tack vare att man gått rakt av på snittet istället. Inget megavärde somsagt men med tanke på att Isles är på bortaplan och går väldigt dåligt så måste jag testa spelet. Man ska tänka på att hela Isles förstakedja gått lite på moln föregående månad och som jag ser det så kommer hela den linan sakta avta i det mesta. Lee är också en ganska on/off spelare när det gäller skott och har ofta gått från 0 skott en match till 5 en annan och beroende på hur Isles öppnar matchen så kan man lyckas stänga ner Isles direkt och stoppa honom från en stark match.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt