Speltips: Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

Chicago Blackhawks - Minnesota Wild

Två lag som är B2B och igår svek Wild mig så är lite extra ledsen nu när Wild inte fick till det på hemmaplan där man annars brukar vara starka. Hawks kommer direkt från en 8-2 vinst mot svaga Sens och ändå visar oddsen på ett väldigt jämt möte. Visst saknar Hawks en bra målvakt och egentligen är Wild kanske snäppet över Hawks även om formen inte finns där. Kollar vi på hur Wild har spelat så har man fått en trög start och det finns mycket mer att hämta med laget man har. Dock är man väldigt usla på bortaplan och kollar vi statistiken på antal mål och insläppta så ser det ut såhär för Wild.

Hemmaplan: 67-45

Bortaplan: 58-81

Tror absolut inte detta är en slump för hemmalagen har gått väldigt bra detta året och det är ofta just hemmalagen som lyckas lösa linor som -2.5 och vinna stort. Jag har lite mindre förtroende numera för bortaplan och trots att Wild egentligen är lika bra som Hawks tvekar jag här. Så som Wild har spelat på bortaplan så finns det ingen anledning att lita på laget ännu en gång här utan man gör nog rätt i att hålla sig till hemmalagen här. Det är B2B så osäker på hur mycket det kommer påverka matchen också. Men jag vill ändå ha Hawks som favoriter här till minst 56-57% Men oddsen har sjunkit lite på Hawks under dagen så ser ingen mening med att peta där trots lite värde ändå.

Det blir Dubnyk mot Forsberg i kassen och kan Forsberg komma upp i någorlunda nivå här så tror jag att det blir läge att spela U 5.5 som gått över 2.00 nu på kvällen. Jag är inte helt såld på Wild Ö 2.5 som annars finns lite högt hos Coolbet då jag ogillar verkligen att ta ett bortaplanslag till 1.90 odds som är B2B. Wild brukar vara ganska kompakta överlag och Hawks bör vara aningen mätta efter deras vinst igår. Wild ska vara mycket sämre på bortaplan och jag tror inte det blir någon storvinst för Hawks här utan Wild SKA vara lite kyliga här och hålla nere siffrorna.

- U 5.5 @ 2.02 2.5/5U Pinnacle






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt