Speltips: Isles-Flyers

Jag brukar ofta kritisera Flyers defensiv och spela mot det laget ganska ofta när det handlar om att släppa in mål eller vinna matcher, men något man alltid kan lita på när det gäller Flyers är att det blir mål. Med en av ligans bästa toppkedjor i Giroux-Couturier-Voracek så utgör man en riktigt bra offensiv. Problemet med Flyers är som alltid målvakten och defensiven. Man har byggt om en väldigt offensiv backuppsättning och det gör att man släpper in allt mer bakåt. Och nu när Gudas är avstängd så ser den betydligt mer osäker ut och jag antar att man är tvungen att pröva mycket nytt inte minst i sista backparet. Det strålar osäkerhet bakåt så att spela vinst på Flyers vore det dummaste man kan göra.

Isles är favorit här med all rätt och har fått större respekt av bolagen efter deraste senaste matcher och där man slog Tampa rätt stort och visade att man är att räkna med. Jag håller Isles i slutspel i år och tycker man har likt Flyers en bra offensiv med slagkraftiga kedjor som ofta gör mål och det är sällan man ser Isles gå under 2-3 mål. Denna match osar ju överspel i och med att Isles inte heller har någon speciellt bra defensiv eller målvakt. Men istället för att spela Isles Ö 2.5 är det betydligt smartare att plocka Flyers Ö 2.5 som Coolbet satt till 2.00 odds. Här tycker jag den linan ska ner till 1.85 och Isles borde väl ligga kring 1.60.

Isles släppte in 4 mål senast mot Carolina i en match där Carolina ägde spelet helt och Isles hade ett riktigt off-game. Innan det släppte man in 3 mot Tampa och även 4 mot Carolina. Och då ska man också räkna in att man förlora mot 5-0 på bortaplan mot Dallas. Flyers är knappast ett uselt motstånd och här tycker jag Coolbet värderar Flyers fel då man borde sätta Ö 2.5 linan lägre och inte behandla Isles som ett topplag. Jag tycker bolagen gör rätt i att sätta Flyers ML rätt högt för man är inte räkna med på bortaplan alls och vad jag sett av Isles så har man sett väldigt bra ut hemma. Statistiken talar för att Flyers kommer gå över 2.5 mål så jag tar det till 2.00 odds alla dagar i veckan.

- Flyers Ö 2.5 @ 2.00 2.5/5U Coolbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt